انتخاب محصول فناورانه یک شرکت دانش بنیان پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی به عنوان محصول منتخب و برتر

۲۹ آبان ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۶ کد : ۶۵۰۶۴ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
اختتامیه نخستین جشنواره و فن بازار تخصصی و بیست و سومین نمایشگاه بین المللی صنعت برق ایران با امضای سند همکاری های ساخت محصولات فن آورانه بین شرکت‌های صنعت برق و مراکز علمی و پژوهشی کشور همراه بود.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرزجهاددانشگاهی، دکتر مافی دبیر کمیته علمی دراختتامیه نخستین جشنواره و فن بازار تخصصی و بیست و سومین نمایشگاه بین المللی صنعت برق ایران جشنواره اعلام کرد: کمیته ارزیابی علمی جشنواره از بین ۶۵۰ محصول ارایه شده ، ۱۴محصول دانش‌بنیان و فناور  را در ۱۱محور اصلی به عنوان محصولات منتخب اعلام کرد.

معرفی برگزیدگان جشنواره براساس رای هیئت داوران کمیته علمی نخستین جشنواره و فن بازار تخصصی صنعت برق ایران، محصول فناورانه پایانه پایش و کنترل از راه دور RTU ارائه شده از سوی شرکت پایا روش آریا  در حوزه دیس پاچینگ و مخابرات از پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی به عنوان محصول برتر انتخاب و تجلیل شد.

گفتنی است، در این رویداد وزیر نیرو و دیگر مدیران و‌ مسوولان از غرفه فناوران پارک علم و فناوری البرز جهادانشگاهی  بازدید و با توانمندی‌های و ظرفیت این مجموعه آشنا شدند.