رویداد تخصصی لیان برگزار می شود

۲۸ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۱ کد : ۶۴۹۷۸ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
نمایشگاه تخصصی صنایع دستی و پوشاک در قالب همکاری مشترک با همکاری گروه جهادی لیان وابسته به موسسه خیریه فروغ اندیشه، مرکز مشاوره کسب وکار جهاددانشگاهی قم ، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری و بنیاد برکت قم برگزار می شود.
رویداد تخصصی لیان برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم این نمایشگاه به صورت رویداد تخصصی با حضور برترین برندهای پوشاک و هنرهای دست ساز و با هدف ترویج فرهنگ کسب وکار و بازارسازی محصولات در مجموعه استان برگزار می شود.

این رویداد هشتم، نهم و دهم آذر ماه در مجموعه شهر آفتاب استان قم برگزار می شود و علاقمندان جهت بازدید می توانند از، ساعت 16 تا 23 در این نمایشگاه حضور پیدا کنند.

گفتنی است، از دیگر برنامه‌های این نمایشگاه برگزاری کارگاه‌های آموزشی، ارائه مشاوره تخصصی در حوزه کسب وکار و  قرعه کشی در هر شب و اعطای جوایز نفیس به شرکت کنندگان در نمایشگاه و غرفه‌های کودک از برنامه‌های متنوع این رویداد تخصصی در روزهای برگزاری نمایشگاه می باشد.