برگزاری سلسله کارگاه‌های آموزشی پزشکی در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۴ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۵ کد : ۶۴۸۱۲ آموزش و کارآفرینی
سلسله کارگاه های آموزشی پزشکی به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
برگزاری سلسله کارگاه‌های آموزشی پزشکی در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزشی و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، گفت: سلسله کارگاه های آموزشی انجماد جنین، تخمک و اسپرم، روش های مولکولی مقدماتی و روش های معمولی و نوین جداسازی اسپرم به همت این معاونت برگزار می شود.

وی افزود: کارگاه های فوق بصورت حضوری در دو بخش نظری شامل روش های معمولی و نوین جداسازی اسپرم جهت درمان افراد نابارور به مدت ۸ ساعت، روش های مقدماتی مولکولی به مدت ۱۸ ساعت و انجماد جنین، تخمک و اسپرم به مدت ۸ ساعت روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هر هفته در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان برگزار می شوند.

نعمتی ادامه داد: در همین راستا از ظرفیت آزمایشگاه های مجتمع فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی همچون آزمایشگاه تشخیص طبی، ژنتیک و جنین شناسی جهت برگزاری کارگاه های مذکور استفاده خواهد شد.

به گفته وی؛ علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس حاصل کنند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی