آیین رونمایی از مجموعه کتاب های پروفسور حسین بهاروند و همکاران برگزار می شود

۱۵ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۳ کد : ۶۴۴۷۰ فرهنگی پژوهش و فناوری
آیین رونمایی از مجموعه کتاب‌های پروفسور حسین بهاروند رییس پژوهشکده زیست‌شناسی و فناوری سلول‌های بنیادی پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی و همکاران ۲۰ آبان ساعت ۱۴ در فرهنگستان علوم برگزار می‌شود.
آیین رونمایی از مجموعه کتاب های پروفسور حسین بهاروند و همکاران برگزار می شود
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی، آیین رونمایی از مجموعه کتاب‌های پروفسور حسین بهاروند رییس پژوهشکده زیست‌شناسی و فناوری سلول‌های بنیادی پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی و عضو پیوسته فرهنگستان علوم 20 آبان ساعت 14 در فرهنگستان علوم برگزار می‌شود.
در ایام کتاب و کتاب‌خوانی، فرهنگستان علوم با همکاری پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی در نظر دارد مراسم رونمایی از مجموعه کتاب‌های سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی تألیف پروفسور حسین بهاروند و همکارانشان را با حضور جمعی از صاحبنظران و فرهیختگان برگزار کند.
تاکنون 13 جلد از این مجموعه به چاپ رسیده است که 4 جلد این مجموعه در سال 1398 رونمایی شده و 9 جلد آن در این مراسم رونمایی می شود. این مجموعه منبع ویژه و ارزشمندی برای پژوهشگران، پزشکان و دانشجویانی خواهد بود که مشتاق افزایش دانسته‌های خود و آگاهی از پیشرفت‌های علمی در این حوزه هستند.