مدیر گروه پژوهشی مواد نوین جهاددانشگاهی خراسان رضوی:

تدوین دانش فنی روش‌های ساخت و تولید قطعات مهندسی پزشکی در جهاددانشگاهی خراسان رضوی

۱۴ آبان ۱۴۰۲ | ۱۶:۱۴ کد : ۶۴۴۲۹ پژوهش و فناوری
مدیر گروه پژوهشی مواد نوین جهاددانشگاهی خراسان رضوی با اشاره به این که از بیومتریال‌ها یا بیوموادها می‌توان در بهبود، درمان، التیام و یا جایگزینی بافت موجودات زنده استفاده کرد، گفت: استفاده از قطعات خارجی در بدن به‌منظور ترمیم و بازسازی قسمت‌های آسیب دیده از دیرباز در علم پزشکی مورد استفاده بوده است.
تدوین دانش فنی روش‌های ساخت و تولید قطعات مهندسی پزشکی در جهاددانشگاهی خراسان رضوی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهندس احمد مولودی با بیان این مطلب افزود: باید بیوموادها، از نظر شیمیایی خنثی باشند، اثر سوء بر بافت‌های مجاور نداشته باشند، طول عمر آن‌ها زیاد باشد،استحکام خستگی بالا داشته باشند و بر فرایندهای متابولیسم آزاد بدن تأثیر مخرب نداشته باشند.

به گفته وی، زمینه تخصصی این گروه شامل تحقیق و بررسی خواص انواع مواد مورد استفاده در تولید قطعات مهندسی پزشکی و همچنین تدوین دانش فنی در خصوص روش‌های ساخت و تولید این مواد و قطعات می‌باشد.

وی با تاکید بر این که "تدوین دانش فنی، طراحی و توسعه کیفی بیومواد پزشکی"  مهمترین ماموریت گروه پژوهشی مواد نوین جهاددانشگاهی خراسان رضوی است.، تصریح کرد: تمرکز اصلی پژوهش در گروه، بر طراحی و ساخت داربست‌های متخلخل دوبعدی و سه‌بعدی زیست‌سازگار و زیست تخریب‌پذیر برای کاربردهای مختلف مهندسی بافت می‌باشد.

مدیر گروه پژوهشی مواد نوین جهاددانشگاهی خراسان رضوی به زمینه‌های اصلی پژوهش در گروه اشاره و عنوان کرد: قابلیت تولید و مهندسی بافت جایگزین‌های پوستی قابل جذب، قابلیت تولید پیچ‌های پلیمری قابل جذب، مورد کاربرد در عمل‌های جراحی ACL و قابلیت تولید فوم‌های تیتانیومی مورد استفاده در ایمپلنت‌های دندان و استخوان و قابلیت تولید مواد ترمیم دندانی اعم از کامپوزیت‌ها و سیمان‌های دندانی از جمله زمینه‌های اصلی پژوهش در این گروه است.

به گفته مولودی، قابلیت اعمال پوشش‌های آنتی‌باکتریال و بایواکتیو بر روی سطوح ایمپلنت‌های مورد کاربرد در پزشکی و قابلیت تولید قالب‌ لنزهای چشمی نرم و تماسی از زمینه‌های اصلی پژوهش در گروه پژوهشی مواد نوین جهاددانشگاهی خراسان رضوی است.


نظر شما :