سرپرست جهاددانشگاهی لرستان:

آمادگی جهاددانشگاهی لرستان برای همکاری با سازمان‌های مختلف

۱۴ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۳ کد : ۶۴۴۲۸ عمومی
سرپرست جهاددانشگاهی لرستان در نشست با مدیرکل امور مالیاتی استان گفت: مسیر برای اجرای برنامه‌های مشترک با بیشتر سازمان‌ها هموار است.
آمادگی جهاددانشگاهی لرستان برای همکاری با سازمان‌های مختلف

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان، دکتر فرهاد فرامرزیان در نشست با مدیرکل امور مالیاتی استان، اظهار کرد: با توجه به ظرفیت‌های مختلف جهاددانشگاهی استان در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، رسانه‌ای، افکارسنجی، انتشارات و درمان ناباروری؛ زمینۀ مشترک فعالیت‌هایی با اداره‌کل امور مالیاتی وجود دارد.

وی با تأکید بر لزوم فرهنگ‌سازی مالیاتی و افکارسنجی در این حوزه گفت: جهاددانشگاهی آمادگی برگزاری دوره‌های آموزشی برای کارکنان و مودیان مالیاتی را دارد.

فرامرزیان اظهار کرد: ارزیابی‌های استخدامی امور مالیاتی لرستان به شکل حضوری توسط جهاددانشگاهی استان انجام می‌شود.

سرپرست جهاددانشگاهی لرستان بیان کرد: در سطح کشور بخشی از ارزیابی امور مالیاتی توسط جهاددانشگاهی انجام می‌شود و خوشبختانه مسیر برای اجرای برنامه‌های مشترک با ارگان‌های مختلف هموار است.