سرپرست جهاددانشگاهی زنجان:

فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تقویت و بیش از پیش ترویج شود

۱۴ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۷ کد : ۶۴۳۹۸ فرهنگی
سرپرست جهاددانشگاهی استان زنجان گفت: فرهنگ ایثار و شهادت برگرفته از واقعه عاشورا بوده و می‌طلبد این فرهنگ در جامعه تقویت و بیش از پیش ترویج شود تا گامی در راستای تحقق جهاد تبیین خصوصا برای نسل جوان به عنوان آینده‌سازان کشور باشد.
فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تقویت و بیش از پیش ترویج شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان زنجان، طاهر یوسفی‌امیری، در دیدار با دو تن از ایثارگران و آزادگان هشت سال دفاع‌مقدس، با اشاره به اهمیت فرهنگ ایثار و شهادت، با اشاره به نقش جهاددانشگاهی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، اظهار کرد: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد مولود انقلاب در راستای رسالت خود ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تکریم از خانواده معزز شاهد و ایثارگر را یک اصل و اولویت می‌داند و از همه ظرفیت‌های موجود برای تحقق این امر بهره‌ می‌گیرد.

وی تصریح کرد: ایثارگران در صف اول روشنگری و آگاهی‌بخشی جامعه هستند و با توجه به رویکرد جنگ ترکیبی که نظام سلطه نسبت به کشور ایران در پیش گرفته است تنها راه برون‌رفت از این مشکلات تمسک به فرهنگ ایثار و شهادت و استمرار روحیه مقاومت و ایستادگی است.

در ادامه این دیدار یوسف جعفری آزاده و جانباز هشت سال دفاع‌مقدس با بیان اینکه گفته‌ها از ایثارگی رزمندگان در طول جنگ حتی بیان ۴۰ درصد از اتفاقات نیست، اظهار کرد: اتفاقات و جان‌فشانی‌ها در این جنگ به‌گونه‌ای بود که هرمیزان در رابطه با آن گفته شود کم است.

وی تصریح کرد: در اسارت بلاهایی بر رزمندگان وارد شد که به حرف نمی‌توان آنها را بیان کرد و همه این موارد باید به گوش جوانان‌مان برسد تا بدانند کشور را چگونه نگه داشته‌ایم.

اباصلت حسنلو دیگر ایثارگر ۸ سال جنگ تحمیلی با اشاره به اینکه تجربه جنگ برای کودک ۱۲ ساله که خود را موظف به دفاع از کشور می‌دانست بسیار سخت است، اظهار کرد: ما شرمنده خانواده شهدا هستیم آنها فرزندان‌شان را تقدیم این آب و خاک کردند تا ما بتوانیم در سایه آن زندگی کرده و در آرامش باشیم.

وی ادامه داد: مسئولان و مدیران باید بدانند چه جوان‌هایی خود را فدا کردند تا انقلاب سرپا بماند و باید درسی بگیرند و در راه خدمت از هیچ تلاشی دریغ نکنند و اخلاص را سرلوحه کار خود قرار دهند.


نظر شما :