اتمام موفق سه طرح مطالعاتی اجرایی ستاد احیای دریاچه ارومیه توسط جهاددانشگاهی آذربایجان غربی
نشست بررسی آخرین وضعیت طرح های مطالعاتی و اجرایی ستاد احیای دریاچه ارومیه با حضور سرپرست ، معاونان واحد و مدیر فرهنگی و اجتماعی ستاد احیای دریاچه ارومیه و مدیران اجرایی طرح در مجتمع علمی تحقیقاتی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی، در این نشست رستم زاده سرپرست جهاددانشگاهی آذربایجان غربی با تشریح آخرین وضعیت طرح های در دست اجرای ستاد احیاء دریاچه ارومیه گفت: در مجموع چهار طرح واگذار شده به این واحد گزارش نهایی سه طرح چاپ و آماده تحویل است.
وی طرح های توسعه کشت گیاهان دارویی کم آب بر در حوزه دریاچه ارومیه ، ظرفیت سازی در خصوص معیشت های جایگزین و توسعه مشاغل خانگی با تکیه بر آموزش زنان روستایی ، جشنواره تولید محتوای دیجیتال را سه طرح اتمام یافته این واحد عنوان و خاطر نشان کرد: طرح توسعه کشت گیاهان دارویی کم آب بر در حوزه دریاچه ارومیه نیز با توجه به زمان عقد قرارداد و اعلام و اجرای طرح در سه شهر ارومیه، نقده و سلماس شروع شده و در راستای اثربخش بودن هر چه کیفی تر طرح با توجه به شرایط جغرافیایی با یک زمان بندی مشخص بتوانیم در موعد پیش بینی شده طرح را به اتمام برسانیم.
سرپرست جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی گفت: این نهاد بر اساس یک زنجیره ارزش منطبق با اهداف ستاد احیاء در حوزههای مختلف مجموعه طرح های علمی ترویجی که در عرصه عمل بتواند به صورت علمی احیاء دریاچه ارومیه را محقق نمایند و بر اساس تشکیل کار گروهی اقدام به تدوین برنامه پژوهشی ترویجی در سال جدید خواهد کرد
در ادامه سید جعفر ایرانی معاون آموزشی واحد با تشریح روند اجرایی طرح ظرفیت سازی در خصوص معیشت های جایگزین و توسعه مشاغل خانگی با تکیه بر آموزش زنان روستایی در روستاهای منتخب حوضه آبریز دریاچه رومیه در دوفاز بیان کرد: طرح مزبور با مکانیزمی علمی مبتنی بر عملیات اجرایی با موفقیت به اتمام رسید.
وی ادامه داد: این طرح در 36 روستای منتخب 6 شهرستان حوضه آبریز دریاچه ارومیه به اجرا در آمد.
وی افزود:در قالب این طرح ابتدا دارایی های همه روستاهای منتخب شناسایی و بر اساس نظر کارگروه علمی و پژوهشی تشکیل شده کسب و کارهای جایگزین در همه روستاهای منتخب پیشنهاد شد .
در ادامه مهندس دانش پایه، مدیر فرهنگی واجتماعی ستاد احیاء در یاچه ارومیه در استان آذربایجان غربی گفت: 3 طرحی که به جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی واگذار شده بود با موفقیت به اتمام رسیده است.
وی گفت: طرح ظرفیت سازی در خصوص معیشت های جایگیزین پیشنهادات اجرایی و علمی خوبی را پیش روی این ستاد جهت برنامه های آتی قرار داد.
وی افزود: در برگزاری جشنواره تولید محتوای دیجیتال به همت جهاد دانشگاهی شاهد یک اقدام منسجم و هماهنگ بودیم که با تجمیع نیروهای فعال و جوان ایده های خلاقانه ای در حوزه تولید محتوالی دیجیتال دریاچه ارومیه با محوریت استارتاپی بر اساس چالش خشک شدن دریاچه ارومیه برگزار شد.
وی با تاکید بر کارهای پژوهشی و فرهنگی گفت: بودجه برای احیاء دریاچه ارومیه مصوب شده است و منتظر هستیم تا برنامه های امسال به دفتر ستاد احیاء دریاچه ارومیه ابلاغ شود تا به صورت عملیاتی برای امسال هم کارها را با همکاری همه دستگاه ها از طریق سامانه ستاد بارگزاری و بتوانیم از ظرفیت تمامی دستگاهها بهره برداری نماییم.
نظر شما :