طرح ملی دانش آموزی داناب یزد به ایستگاه پایانی رسید

۱۳ آبان ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۱ کد : ۶۴۳۵۶ فرهنگی
اختتامیه ششمین دوره طرح ملی دانش آموزی نجات آب(داناب) و افتتاحیه هفتمین دوره این طرح در استان یزد با حضور مسئولان دستگاه‌های مربوطه برگزار شد.
طرح ملی دانش آموزی داناب یزد به ایستگاه پایانی رسید

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، اختتامیه ششمین دوره طرح طرح ملی دانش آموزی نجات آب(داناب) و اولین دوره طرح «سواد آبی» با معرفی و تجلیل از برترین‌های این دوره در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ و همزمان هفتمین دوره این طرح در سال جاری تحصیلی کلید خورد.

محمدرضا دهقانی فیروزآبادی رییس سازمان جهاددانشگاهی یزد در این مراسم که با حضور مسئولان دستگاه‌های مربوطه و متولیان برگزاری این رویداد در محل سالن آمفی تئاتر دبیرستان دخترانه استعدادهای درخشان فرزانگان یزد برگزار شد، ضمن گرامیداشت یوم‌الله ۱۳ آبان و محکومیت جنایات رژیم صهونستی و تسلیت شهادت دانش‌آموزان فلسطینی در آستانه روز دانش آموز، اظهار کرد: شادابی و پویایی جامعه وابسته به آب است لذا برای حفظ این شادابی لازم است چگونگی محافظت از نعمت خدادادی آب را فرا بگیریم.

وی افزود: مجموعه‌ی جهاددانشگاهی استان یزد مفتخر است که در کنار دانش‌آموزان و مسئولین دلسوز طی سالیان گذشته به عنوان مجری طرح داناب در استان فعالیت کند و در این راستا تلاش شده تا در حوزه آب و نجات آن قدم‌های مثبت و موثری برداشته شود.

رییس سازمان جهاددانشگاهی یزد گفت: همکاران ما در دبیرخانه اجرایی طرح داناب، برنامه‌های مختلفی را در راستای این که بتوانیم آب را بهتر بشناسیم طی شش سال پیاپی با برگزاری این طرح، اندیشیده و عملیاتی کردند.

دهقانی بیان کرد: طرح داناب تنها با فراگیری دانش استفاده و شناخت آب اجرایی نمی‌شود بلکه این دانش باید رنگ عمل به خود گیرد و همه جامعه، این دانش را آموزش ببینند ولی دانش‌آموزان به بهترین نوع ممکن می‌توانند این مهم را تحقق بخشند.

محمد کاظم رحیمی نژادمدیر کل آموزش و پرورش استان یزد نیز در این مراسم ضمن اشاره به فرارسیدن ۱۳ آبان روز دانش آموز و محکومیت به شهادت رساندن جمعی از دانش آموزان فسلطینی توسط رژیم نامشروع صهیونیستی، گفت: گذشتگان ما ثابت کردند که خواستن، توانستن است و حتی در جایی که کمترین اثری از حیات وجود دارد، با اراده انسان به عنوان اشرف مخلوقات می‌توان یک تمدن را شکل داد.

وی افزود: وقتی انسان هایی، کیلومترها و دهها سال دست به دست هم می‌دهند و قناتی را خلق می‌کنند تا مکانی خشک و بی‌ آب و علف را به سرزمینی قابل زیستن تبدیل کنند طبیعتاً نه تنها قدر قطره قطره‌ی این آب را بلکه قدر عمر و زمان و امکانات را نیز می‌دانند و به دلیل این ریشه‌ی محکم در توانایی، به یک دانایی می‌رسند که می‌تواند خلق‌های متعددی را داشته باشند.

در پایان این مراسم از برترین‌های ششمین دوره طرح داناب در بخش‌های خبرنگاری، عکس و سخن، تجلیل و از پوستر دوره هفتمین طرح و دومین طرح سواد آبی رونمایی شد.

 

کلیدواژه‌ها: داناب


نظر شما :