برگزاری آیین معارفه دانشجویان نوورودی دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی/ به دنبال پرورش ایده هایتان باشید

۱۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۷:۲۹ کد : ۶۴۲۲۳ آموزش و کارآفرینی تاپ خبر
رییس دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی در آیین معارفه دانشجویان نوورودی مقطع کارشناسی این دانشگاه بیان کرد: دانشجویان قدر دوران دانشجویی خود را بدانند و از این دوران به نحو مناسب و بهینه بهره برند.
برگزاری آیین معارفه دانشجویان نوورودی دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی/ به دنبال پرورش ایده هایتان باشید

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، آیین معارفه دانشجویان نوورودی مقطع کارشناسی دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی در سالن همایش‌های بین‌المللی این دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، دکتر مهدی باصولی رییس دانشگاه علم و فرهنگ ضمن خوشامدگویی به دانشجویان و آرزوی توفیق برای آنها در مراحل مختلف زندگی و تشکر از برگزارکنندکان این مراسم، عنوان داشت، دانشجویان قدر دوران دانشجویی خود را بدانند و از این دوران به نحو مناسب و بهینه بهره برند.

وی با بیان اینکه قدر این دوران را بدانید، چراکه دوران بسیار خوبی است و در زندگی‌تان اثرگذار است، تأکید کرد: از این دوران استفاده بهینه را ببرید و قدردان خودتان و زمان‌تان باشید.

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ در پایان سخنان خود از برگزارکنندگان مراسم، اعضای هیات علمی، مدیران گروه‌ها، رؤسای دانشکده‌ها و اعضای هیات ریسه، تشکر و قدردانی کرد.

معاونت فرهنگی محلی برای یافتن توانمندی های دانشجویان است

در ادامه این مراسم، دکتر منوچهر جهانیان معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ گفت: امیدواریم طی ۴ سالی که در دانشگاه علم و فرهنگ تحصیل می‌کنید بهترین سال‌های تحصیل و زندگی‌تان باشد.

دکتر جهانیان یادآور شد: یکی از حوزه‌های شاخص معاونت فرهنگی، اجتماعی این دانشگاه تشکیل باشگاه دانشجویان علم و فرهنگ و علاوه بر آن بیش از ۵۰ انجمن علمی و دانشجویی و کانون‌های فرهنگی هنری است که در کنار مباحث علمی و آموزشی بسترهایی را فراهم کرده‌اند تا شما براساس توانمندی‌ها، خلاقیت‌ها و نوآوری‌هایی که در حوزه‌های فرهنگی و هنری دارید با مشارکت و همراهی انجمن‌ها بروز و ظهور پیدا کند تا تجربیات موفقی را همراه مباحث علمی کسب کنید.

وی گفت: این حوزه به عنوان یک خانه امن، محل و محفلی است که توانمندی های شما را با همکاری انجمن ها به منصه ظهور برساند.

بهره گیری از ظرفیت های دانش آموختگان و دانشجویان

دکتر عادل تقوی، معاون پشتیبانی و مدیریت منابع دانشگاه نیز در ادامه این مراسم با بیان اینکه امیدوارم ایام خوبی را در این دوران کنار شما داشته باشیم، بیان کرد: من ۲۳ سال پیش دانشجوی رشته مدیریت در این دانشگاه بودم و نقطه تمایز این دانشگاه با سایر مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌های دیگر در همین بهره‌مندی از ظرفیت‌های دانش‌آموختگان و دانشجویان است.

وی افزود: در حوزه پشتیبانی این اولویت وجود دارد که با ظرفیت‌هایی که در اختیار دانشگاه قرار داده شده است به عنوان مثال در بحث امریه سربازی دانشجویان این دانشگاه بعد از فارغ التحصیلی با اولویت مقاطع ارشد و دکتری اگر شرایط آن باشد نسبت به دیگر فارغ‌التحصیلان، برای مجموعه دانشگاه و جهاددانشگاهی اولویت دارند.

معاون پشتیبانی و مدیریت منابع دانشگاه علم و فرهنگ خاطرنشان کرد: در قدم بعدی موضوع اشتغال و به کارگیری فارغ‌التحصیلان از اولویت‌های مجموعه دانشگاه و جهاددانشگاهی است.

دکتر تقوی گفت: دانشگاه علم و فرهنگ با قدمتی ۳۰ ساله باتوجه به ماهیتی که تعریف شده یک دانشگاه غیرانتفاعی و غیردولتی است و عمده منابع آن از طریق شهریه دانشجویان تامین می‌شود، بنابراین انتظار می‌رود همانگونه که در جامعه به بیت المال نگاه دارید همین نگاه را به دانشگاه نیز داشته باشید.

اهدافتان را بشناسید

همچنین، دکتر مجید نجارزاده، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و فرهنگ خاطرنشان کرد: امروز باید به خودمان تبریک بگوییم که می‌توانیم خدمتگزار فرزندان این مرز و بوم باشیم.

وی افزود: تا زمانی‌که به عنوان دانش‌آموز در مدرسه هستید، وظیفه آموختن دارید اما زمانی که دانشجو می‌شوید باید روحیه جویندگی را در خود پرورش دهید و بدانید مطالبه‌گری و جویندگی علم و دانش برعهده شماست. هرقدر انگشت اتهام را به سمت جامعه بگیریم، اشتباهی است که ما را از اهدافمان دور خواهد کرد.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و فرهنگ تاکید کرد: امروز باید اهدافتان را بشناسید، ساختارها را شناسایی کنید تا به مقصدتان برسید.

رفع چالش‌ها از اهداف اصلی پژوهش است

دکتر علی سعداله معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ نیز در ادامه این مراسم عنوان کرد: ماموریت اصلی پژوهش و هدف والای آن، گسترش لبه‌های دانش و علم ناب است. همچنین ایجاد آسایش و رفاه، تولید فناوری‌های به روز و امکانات پیشرفته برای بشر نیز از دیگر اهداف پژوهش است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ تاکید کرد: از دیگر اهداف اصلی پژوهش می‌توان به رفع چالش‌ها و نیازهای جهانی و ایجاد راه‌حل‌ها‌ اشاره کرد.

وی افزود: همچنین خوراک اصلی هر آموزشی از پژوهش سرچشمه می‌گیرد، پژوهش‌هایی که به آموزش رسیده‌اند و امروز در اختیار همه قرار دارد و همه این‌ها ماموریت‌هایی است که باید دیده شود.

به دنبال پرورش ایده هایتان باشید

در ادامه این مراسم، دکتر محمد حسین ایمانی خوشخو، رئیس پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنکی خاطرنشان کرد: ورودتان به دانشگاه علم و فرهنگ تبریک می‌گویم و تاکید می‌کنم که این دانشگاه دارای مزیت‌های بسیاری است، به عنوان مثال اولین دانشگاهی است که دانشکده گردشگری را تاسیس کرده و به تعبیر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قطب علمی گردشگری کشور شده است.

وی افزود: دانشگاه علم و فرهنگ دانشگاهی است که نه تنها ظرفیت و صندلی خالی برای حضور دانشجو ندارد، بلکه درخواست مازاد نیز برای ورود به آن وجود دارد و تنها دانشگاهی است که دارای پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی در سطح ملی و با حوزه‌ای خاص است.

رئیس پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنکی خطاب به دانشجویان توصیه کرد؛: در این دانشگاه فقط به دنبال مدرک نباشید، بلکه در دوران حضورتان در دانشگاه می‌توانید شرایط کسب تجربه، پرورش ایده و رسیدن به کسب و کار را تجربه کنید.

 

در دوران تحصیلی کسب و کارتان را نیز انتخاب کنید

دکتر سیدسعید هاشمی رئیس دانشکده علوم گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ در ادامه این مراسم عنوان کرد: به خودم و همکارانم تبریک میگویم و از متولیان برگزاری این مراسم نهایت سپاس و قدردانی را دارم.

وی افزود: دانشکده علوم گردشگری در مجموعه کشور توانسته است اثرگذاری خوبی داشته باشد.

دکتر هاشمی در ادامه عنوان کرد: از دانشجویان می‌خواهم در این دوران تحصیل با سایر دانشکده‌ها و رشته‌ها تعامل داشته تا بتوانیم تلفیقی از رشته‌ها را در کسب وکار بیابیم.

وی با بیان اینکه در دانشکده علوم گردشگری نیز اولین شتابدهنده گردشگری به همت دانشجویان راه اندازی شده است، گفت: به دانشجویان توصیه می کنم این را بدانید که شما اینجا هستید تا بتوانید در این دوران تحصیلی کسب و کارتان را نیز انتخاب کنید.

 

شما دانشجویان می‌توانید آفریننده آثار هنری باشید

دکتر محمدرضا نامداری، رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه علم و فرهنگ نیز با اشاره به رشته‌های این دانشکده و تشریح آنها عنوان کرد: روح بخشیدن و ساختن دو صفت بسیار مهم خداوند است که در روح هنر تجلی پیدا می‌کند‌ و شما دانشجویان می‌توانید آفریننده آثار هنری باشید.

وی تاکید کرد: دانشگاه خانه دوم شماست و امیدواریم دوره ماندگاری در زندگی‌تان باشد و این چهارسال را هیچ وقت فراموش نکنید. این دوره به شما کمک می‌کند، بزرگتر، عالم‌تر و پخته‌تر شوید و بهتر از آنچه که هستید، باشید.

گفتنی است، این مراسم با برگزاری مسابقات دانشجویی، موسیقی زنده توسط کانون فرهنگی هنری ماهور و عکس دسته‌ جمعی یادبود به پایان رسید.

کلید واژه ها: دانشگاه علم و فرهنگ


نظر شما :