امضای تفاهم‌نامه همکاری بین جهادانشگاهی خراسان رضوی و پایگاه هوانیروز مشهد مقدس

۰۹ آبان ۱۴۰۲ | ۱۶:۳۸ کد : ۶۴۱۷۱ عمومی
تفاهم‌نامه همکاری بین جهادانشگاهی خراسان رضوی و پایگاه هوانیروز مشهد مقدس امضا شد.
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین جهادانشگاهی خراسان رضوی و پایگاه هوانیروز مشهد مقدس

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی؛ در حاشیه نشست مشترک دکتر حسین امینی مشهدی رییس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و جمعی از مدیران این سازمان با فرماندهان پایگاه هوانیروز مشهد مقدس در محل سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، تفاهم‌نامه همکاری به امضا رسید.

دکتر حسین امینی مشهدی، در این نشست، ضمن تبیین حوزه‌های همکاری این سازمان بر عملیاتی شدن گفت‌و‌گوهای انجام شده تاکید کرد.

گفتنی است، که این تفاهم‌نامه بین مهندس احمد مولودی، معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی خراسان رضوی و حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین حبیب اله نمازی‌راد، رئیس عقیدتی سیاسی پایگاه هوانیروز مشهد مقدس امضا شد.

در این تفاهم‌نامه بر همکاری‌های جهاددانشگاهی خراسان رضوی و هوانیروز در حوزه‌های آموزشی، پژوهش و فناوری، فرهنگی، رسانه، پزشکی و صنایع غذایی تاکید شد.