رییس پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی اعلام کرد؛
راهاندازی رویدا فبلب صنایع غذایی در پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر فرشته حسینی در نشست راهاندازی فبلب صنایع غذایی با تاکید بر اینکه با توجه به زیرساختهای موجود در پژوهشکده، توانایی ایجاد فبلب تخصصی در حوزه فناوریهای مرتبط با امنیت غذایی را داریم، ادامه داد: وابستگی به مواد اولیه مورد استفاده در فرمولاسیون، بهرهوری پایین و قیمت تمام شده بالا، میزان بالای ضایعات در صنایع تبدیلی و عدم استفاده بهینه از آنها، محدودیت منابع تولید موادغذایی و نیاز به توسعه فناوری به منظور افزایش ماندگاری از چالشهای اصلی صنایع غذایی کشور میباشند.
حسینی به تلاش در جهت کمک به ارتقاء امنیت غذایی کشور در پژوهشکده علوم و فناوری موادغذایی جهاددانشگاهی اشاره و خاطرنشان کرد: توسعه فناوریهای مرتبط با تولید مواد اولیه موردنیاز صنعت غذا همچون دستیبابی به تولید رنگهای خوراکی طبیعی، کمپلکس جایگزین چربی، کمپلکس پایدار کننده ذرات، آردها و نشاستههای اصلاح شده و طعمهای خوراکی از جمله فعالیتهای این پژوهشکده در راستای کمک به ارتقا امنیت غذایی کشور میباشند.
نظر شما :