تخفیف ۱۰ درصدی کتاب جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران ویژه آغاز سال تحصیلی

۰۶ آبان ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۳ کد : ۶۴۰۱۶ پژوهش و فناوری
مدیر انتشارات سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، از تخفیف ۱۰درصدی ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای خرید کتاب های این مجموعه خبر داد.
تخفیف ۱۰ درصدی کتاب جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران ویژه آغاز سال تحصیلی

مدیر انتشارات سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، تخفیف ۱۰درصدی ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای خرید کتاب های این مجموعه را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، لیست کتاب ها، در سایت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی تهران به آدرس pub.jdtums.ir در دسترس  می باشد. دانشجویان این دانشگاه بدون هیچ گونه صرف هزینه و وقت برای خرید کتاب در این وبگاه می توانند به صورت مجازی کتاب مورد نظر را  تهیه و برای آنان ارسال می گردد و یا به صورت حضوری با مراجعه به دفتر انتشارات واقع در سالن شهدا دانشکده پزشکی اقدام به خرید نماید. این تخفیف به مدت یک ماه از اول آبان تا  اول آذر  ۱۴۰۲ ادامه دارد.

گفتنی است، نویسندگان می توانند جهت چاپ کتاب خود با مراجعه حضوری و یا تماس با شماره تلفن ۰۲۱۸۸۹۹۱۱۶۴ از راهنمایی و مشاوره لازم نیز برخوردار شوند.