رییس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه:
اشتغال دانش آموختگان مهمترین ماموریت جهاددانشگاهی کرمانشاه
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، دکتر مسلم حدیدی رییس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، دوم آبان در این مراسم، ضمن خیرمقدم به دانشجویان جدیدالورود، اظهارکرد: سازمان جهاددانشگاهی در کرمانشاه براساس اسناد بالادستی اهداف و ماموریت هایی دارد که یکی از مهمترین آنها اشتغال دانش آموختگان است.
وی افزود: طی سالهای اخیر موضوع اشتغال دانش آموختگان در کشور مورد توجه قرار گرفته و در نقشه جامع علمی کشور هم به آن اشاره شده، لذا ما نیز چنین رویکردی را مورد تاکید قرار داده ایم.
رییس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه به اهمیت مهارت آموزی دانشجویان برای اشتغال آنها پس از دانش آموختگی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که دانشجویان در دانشگاه قبول می شوند، این مسئله ذهن آنها را درگیر می کند که آینده شغلیشان چه می شود، بنابراین ما تلاش کرده ایم تا این دانشگاه محیطی باشد که علاوه بر کسب دانش، فضایی برای تعاملات اجتماعی، یادگیری کسب و کار و ایده پردازی هم باشد.
وی خطاب به دانشجویان جدید الورود موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه گفت: شما در اینجا وارد یک دانشگاه نشده اید، بلکه وارد اکوسیستم سازمان جهاد دانشگاهی شدهاید. جایی که علاوه بر آموزش، زمینهای برای شما فراهم می شود تا ایده هایتان را هم پیاده کنید.
حدیدی در ادامه به معرفی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه پرداخت و اضافه کرد: در کشور شش سازمان جامع جهاددانشگاهی وجود دارد که یکی از آنها در کرمانشاه است که تمام رویکرد آموزش تا اشتغال را برای دانشجویان اجرایی می کند.
وی ادامه داد: در سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه حوزه های مختلفی همچون فرهنگی، آموزش و کارآفرینی، پارک علم و فناوری و پژوهش و فناوری فعال است که دانشجویان می توانند در هرکدام از این حوزه ها ورود کرده و مهارت آموزی داشته باشند.
رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه بیان کرد: زمانی که یک دانشجوی جدید وارد این دانشگاه می شود، انتظار داریم پس از گذراندن دو ترم از تحصیل خود، وارد یک حوزه تخصصی شده و در نهایت با یک فرصت شغلی و یا یک شغل دوران تحصیل خود را به پایان برساند.
وی ادامه داد: برخلاف تصوری که در بین بسیاری از جوانان وجود دارد، کارآفرینی کار سختی نیست و دانشجویانی که در این دانشگاه درس می خوانند، می توانند در کنار درس خواندن، راه های کارآفرین شدن و صاحب یک کسب و کار شدن را هم بیاموزند.
حدیدی اضافه کرد: در حال حاضر در پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه بیش از 300 شرکت فناور و دانش بنیان وجود دارد که اکثر مدیران آنها زمانی دانشجوی این دانشگاه بوده اند و اکنون صاحب یک کسب و کار شده اند.
نظر شما :