دو انتصاب در مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران

۰۱ آبان ۱۴۰۲ | ۱۷:۱۲ کد : ۶۳۸۴۳ عمومی
در حکمی سرپرستان معاونت پشتیبانی و پژوهشی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران وابسته به جهاددانشگاهی منصوب شدند.
دو انتصاب در مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران

به گزارش روابط عمومی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران، ابراهیم شیرعلی سرپرست مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) در احکامی جداگانه، اکبر احسانی باغبانان را به عنوان سرپرست معاونت پشتیبانی و معصوم آقازاده را به عنوان سرپرست معاونت پژوهشی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) منصوب کردند.

گفتنی است، اکبر احسانی، دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت مالی که پیش از این، ایشان به مدت دو سال در سمت کارشناس امور مالی ایسپا و سپس به مدت سیزده سال به عنوان عامل ذی‌حساب و مدیر امور مالی در مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران و جهاددانشگاهی واحد هنر فعالیت داشته است.

همچنین معصوم آقازاده دارای مدرک کارشناسی ارشد پژوهش علوم اجتماعی از دانشگاه خوارزمی و دانشجوی دکتری جامعه‌شناسی دانشگاه تهران (گرایش توسعه اجتماعی ـ روستایی) پیش از این، به عنوان پژوهشگر حوزه افکار عمومی، پژوهشگر و ناظر علمی طرح‌های نظرسنجی و پیمایش ملّی، مدیر گروه مطالعات اجتماعی و اقتصادی ایسپا، سرپرست معاونت ارتباطات و اطلاع‌رسانی ایسپا و مشاور مدیر کل دفتر امور آسیب‌های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فعالیت داشته است.