تقدیر معاون سیاسی امنیتی استانداری بوشهر از رییس جهاددانشگاهی بوشهر

۰۱ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۶ کد : ۶۳۸۲۹ عمومی
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر در شورای اداری استان از رییس جهاددانشگاهی استان بوشهر تقدیر کرد.
تقدیر معاون سیاسی امنیتی استانداری بوشهر از رییس جهاددانشگاهی بوشهر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی بوشهر، دکتر اکبر پورات در جلسه شورای اداری استان با اهدا لوح تقدیر از زحمات و تلاش های علی احمدی‌زاده تقدیر کرد.

در متن این تقدیر نامه آمده است:

جناب اقای علی احمدی‌زاده رییس جهاددانشگاهی استان بوشهر

با سلام و تحیات الهی؛ خدمتگزاری در مظام مقدس جمهوری اسلامی فرصت ارزشمندی است که خداوند تبارک و تعالی به بندگان شایسته خود برای ارائه خدمت صادقانه به جامعه اسلامی عطا می فرماید.

بدینوسیله از جنابعالی به سبب همراهی و همکاری با ستاد بزرگداشن هفته دولت در استان بوشهر در برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دولت مردمی ایران قوی حضرت آیت اله رئیسی تقدیر و تشکر به عمل می آید.

سلامتی و‌توفیق روزافزون شما را جهت تداوم تلاش و خدمات بی منت مطابق منویات مقام معظم رهبری مدظله العالی در دولت مردمی ایران قوی از درگاه ایزد منان خواستارم.

اکبر پورات

معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری بوشهر