همکاری‌های جهاددانشگاهی و فنی وحرفه‌ای استان هرمزگان افزایش می‌یابد

۰۱ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۵ کد : ۶۳۷۹۳ آموزش و کارآفرینی
درنشست رییس جهاددانشگاهی واحد هرمزگان و مدیرکل آموزش فنی وحرفه‌ای استان بر تلاش و هم‌فزایی برای افزایش مهارت‌آموزی تاکید شد.
همکاری‌های جهاددانشگاهی و فنی وحرفه‌ای استان هرمزگان افزایش می‌یابد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی هرمزگان، در دیدار دکتر احمد زاهری رییس جهاددانشگاهی واحد هرمزگان و محمد بذرافشان مدیرکل آموزش فنی وحرفه‌ای استان بر تلاش و هم‌فزایی برای افزایش مهارت‌آموزی تاکید شد.

در این دیدار که معاونین روسا دو مجموعه نیز حضور داشتند موضوعات مهم و کلیدی جهت تعاملات مشترک و هدف گذاری و ریل گذاری آموزشی با توجه به نیازهای روز جامعه مطرح و درباره آنان گفتگو شد.

در ادامه مقرر شد جهت تسهیل در همکاری های مشترک و انعقاد تفاهم نامه، مکاتبات دو نهاد توسط روسا و معاونین ادامه یابد.

در پایان این دیدار رییس جهاددانشگاهی هرمزگان به همراه هیئت همراه از بخش های آموزشی در حال احداث اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان بازدید کردند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی هرمزگان