اولین نشست تخصصی آسیب شناسی برنامه های فرهنگی در دانشگاهها برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، سید عباس مرجانی، مدیر اندیشگاه رضوی و مسئول کانونهای خادمیاری کتاب و کتابخوانی آستان قدس رضوی، در این نشست، گفت: سرمایه اجتماعی، یا بعد معنوی یک اجتماع، میراثی تاریخی است که از طریق تشویق افراد به «همکاری» و «مشارکت» در تعاملات اجتماعی، قادر است به حل میزان بیشتری از معضلات موجود در آن اجتماع، فائق آید و حرکت به سوی رشد و توسعۀ شتابان اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و ... را امکان پذیر سازد.
وی ادامه داد: در واقع، سرمایه اجتماعی را می توان در کنار سرمایه های اقتصادی و انسانی، بخشی از ثروت ملی به حساب آورد که بستر مناسبی برای بهره برداری از سرمایه انسانی و فیزیکی (مادی) و راهی برای نیل به موفقیت قلمداد می شود.
مدیر اندیشگاه رضوی و مسئول کانونهای خادمیاری کتاب و کتابخوانی آستان قدس رضوی، با اشاره به اینکه سرمایه اجتماعی، به زندگی فرد، معنی و مفهوم می بخشد و زندگی را ساده تر و لذت بخش تر میکند، افزود: هر چه سرمایه اجتماعی ملتی بیشتر باشد، آن ملت، خوشبختتر و ثروتمندتر خواهد بود.
گفتنی است در این جلسه معاونان. مدیران و کارشناسان فرهنگی دانشگاه های استان به بحث و بررسی پیرامون آسیب های برنامه های فرهنگی دانشگاه ها پرداختند.