نشست مشترک سرپرست جهاددانشگاهی قم با معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی قم، دکتر حامد حیاتی در این دیدار آمادگی جهاد دانشگاهی را برای توسعه همکاری ها در سطح استان اعلام کرد و گفت: در گذشته فعالیت های بسیار خوبی در جهاد دانشگاهی استان قم به انجام رسیده و امروز استان از آن منتفع است، این آمادگی را داریم که همکاری ها را گسترش دهیم و هم افزایی با مجموعه استانداری قم بیشتری داشته باشیم.
سید مهدی قریشی معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار در این دیدار گفت: جهاد دانشگاهی از نظر استانداری یکی از دستگاههای با اهمیت است و ارتباط زیادی داشتیم در همکاری که بین جهاد دانشگاهی با استانداری قم شکل گرفته بود زمانی که ما اعلام نیاز میکردیم جهاد اعلام آمادگی میکرد و استان از آن بهرهمند میشد.
وی افزود: بارها دیدهایم جهادیها با روحیه خاص خودشان پیگیر کارها میشوند نیازهای استان را با توجه به ظرفیت های خوبی که جهاد دارد هم از لحاظ علمی و هم از لحاظ پذیرش مردمی که دارد برطرف میکند.
معاون استاندار با اشاره به بازدید از نمایشگاه توانمندی های جهاد دانشگاهی که سال گذشته در بوستان گفتگو برگزار شد گفت: جهاد دانشگاهی در بسیاری زمینه های تخصصی ورود کرده و موفق بوده است، این ظرفیت بزرگی است که در کشور به وجود آمده و ما هم در خیلی از زمینه ها از این ظرفیت استفاده کردهایم.
قریشی ادامه داد: رویکرد ما با جهاد دانشگاهی تعاملی و مثبت بود و خیلی پروژهها را به جهاد سپردیم. امیدواریم پروژه هایی که با جهاد شروع کردیم با قوت پیگیری شود و انشاءالله با حضور شما بتوانیم با عملکرد بسیار مثبت و چشمگیر شاهد پیشرفت و ارائه خدمات بهتر و بیشتری باشیم.
وی خاطرنشان کرد: فضای کاری استان قم از سایر استان های کشور متفاوت است و ظرفیت های متفاوتی دارد و باید از این ظرفیت ها بهره ببرید، جایی که کار هست کار زمین مانده هست جهاد ورود کند ما هم قطع به یقین پشت این موضوع هستیم.
قریشی به مشکلات شرکت های نوپا در زمینه تجاری سازی محصولات اشاره کرد و گفت: جهاد دانشگاهی با سابقه خوبی که در بحث مشاغل خانگی و توسعه شبکه های شغلی دارد می تواند به تجاری سازی محصولات و خدمات شرکت های نوپای استان کمک کند.
وی بهره گیری از تجربه بزرگان صنعت و کشاورزی استان را مورد توجه قرارداد و گفت: کشاورزانی در استان قم توانسته اند دو تن از یک هکتار باغ پسته محصول برداشت کنند در حالی که میانگین برداشت پسته در کشور 800 کیلوگرم است باید فعالیت هایی را با همکاری دستگاه های اجرایی برنامه ریزی و اجرا کنیم تا از این دانش اندوخته، برای آموزش دیگر کشاورزان و باغداران استفاده شود. چرا که کشاورزی حوزه بکری است که بیشتر بصورت سنتی اداره می شود و دانش بنیان شدن آن میتواند به حفظ منابع کشور و بهره برداری بهتر از ظرفیتهای موجود کمک کند.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار قم بیان کرد: در حوزه مدیریت هم از آن کارهاست که ما حرکتی را آغاز کردیم در حوزه الگو سازی، ما در کشورمان در این حوزه خوب کار نمیکنیم، ظرفیتهای علمی داریم که استفاده نمیشود. در استان قم شرکت هایی داریم که برندهای ملی و بین المللی هستند اما بین مردم شناخته شده نیستند. آموزشها باید غنی تر و عمیق تر ارائه شود گفت هر دانشگاهی باید یک شتاب دهنده باشد و ایده های دانشجویان را به سمت تجاری سازی ببرد، جهاد دانشگاهی هم باید در کنار تیم ها و شرکت ها باشد و در قالب مشارکت با شرکت ها آنها را رشد بدهد.
علی حسینی نیز در این دیدار گفت: جهاد دانشگاهی ظرفیت خوبی در حوزه توانمندسازی، مهارت افزایی و توسعه نیروی جهادی دارد و مدیران خیلی خوبی در جهاد فعالیت کردهاند که از جمله آنها میتوان به زنده یاد سعید کاظمی آشتیانی اشاره کرد، چنین مدیرانی در جهاد دانشگاهی همچنان فعالیت دارند و این همان ظرفیت خوبی است که می توان از آن در پرورش مدیران جهادی بهره برد. جهاد این آمادگی را دارد که همایشی تخصصی در حوزه فرهنگ سازمانی و رفتار سازمانی برگزار کند تا روحیه مدیران برتر جهادی را ترویج دهد.
همچنین در حوزه آموزش کشاورزان و باغداران آمادگی داریم با استانداری و جهاد کشاورزی استان همکاری داشته باشیم و در قالب مستندسازی، مدیریت دانش و تدوین و برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی خاص، تجربه غنی کشاورزان و باغداران موفق استان را همراه با مطالب منظم علمی در اختیار سایر علاقه مندان به این حوزه بگذاریم.
در حوزه افکارسنجی مرکز افکارسنجی ایران (ایسپا) هشت گروه مطالعاتی دارد که بخشی از دغدغههای استانداری را می توان با بهره مندی از ظرفیت این مرکز پوشش داد.
نظر شما :