برگزاری نشست مشترک جهاددانشگاهی هرمزگان و دانشگاه علوم پزشکی استان

۰۴ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۸ کد : ۶۲۶۴۹ عمومی
نشست دکتر غلامعلی جاودان رییس دانشگاه علوم پزشکی با رییس و معاونان جهاددانشگاهی هرمزگان با هدف همکاری های مشترک برگزار شد.
برگزاری نشست مشترک جهاددانشگاهی هرمزگان و دانشگاه علوم پزشکی استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان هرمزگان، دکتر احمد زاهری رییس جهاددانشگاهی با معرفی بخش های مختلف جهاد دانشگاهی استان هرمزگان مانند معاونت آموزشی و معاونت پژوهشی افزود: جهاددانشگاهی با وجود بخش های تحقیقاتی، افکارسنجی و آموزشی کوتاه مدت، داشتن خبرگزاری ،آماده همکاری با دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان است.

دکتر زاهری در ادامه از جمله توانمندی و ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان ،تاسیس و راه اندازی دانشکده های علوم پزشکی شرق و غرب استان دانست و خواستار همکاری در زمینه های برگزاری دوره های آموزشی، جلسات هم اندیشی، همایشهای علمی، استفاده از ظرفیتهای رسانه ایی، تفاهم در اخذ مجوزها، تولید محتوای رسانه ایی، پیشگیری از آسیب های اجتماعی شد.

دکتر غلامعلی جاودان رییس دانشگاه علوم پزشکی با تبریک حلول ماه ربیع الاول و آغاز هفته دفاع مقدس بیان کرد: نقش اصلی در جریان دفاع مقدس مردم بودند که توانستند جلو دشمنان را در جبهه بگیرند.

دکتر غلامعلی جاودان در ادامه این نشست بیان کرد: فعالیت‌های علمی و پژوهشی جهاد دانشگاهی هرمزگان رشد و ارتقای علمی استان را فراهم می‌آورد.

دکتر جاودان با اعلام آمادگی از سوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای همکاری مشترک با جهاد دانشگاهی در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی در بخش‌های تخصصی اظهار داشت: مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی می توانند در موضوعات امنیت و سلامت مواد غذایی، آلودگی هوا، علل شایع بودن انواع سرطان و .... با جهاد دانشگاهی همکاری مناسبی داشته باشند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان هرمزگان