رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی لرستان خبر داد:
تخصیص اعتبار برای توسعه مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان، دکتر سمانه حسنپور رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی لرستان بیست و هشتم شهریورماه در بازدید از مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان اظهار کرد: این مرکز در لرستان بینظیر بوده و تنها مرکزی است که این خدمات را به هم استانیها و حتی جمعیت استانهای مجاور میدهد.
وی ادامه داد: با توجه به سیاستهای جمعیتی که در کشور وجود دارد و بحث ناباروری که قسمت مهم موضوع بوده درمان ناباروری یکی از راهبردهای اساسی رشد جمعیت در استان و کشور است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی لرستان در ادامه صحبتهایش بیان کرد: لذا برای ما اهمیت دارد که به این مرکز درمان ناباروری کمک کرده تا بتوانیم هم به جمعیتی که در حال حاضر مراجعه میکنند خدمات بهتری ارائه شده و مردم در مراجعه راحتتر باشند و هم با توجه به امکانات و فضایی که وجود دارد پذیرش بیشتری انجام شود.
وی ادامه داد: نرخ خدمات و سرویسهایی که در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان ارائه میشود از استانهای مجاور نیز پایینتر بوده که یک نکته مثبت است.
این مسئول اضافه کرد: ما با کمک به اینجا و توسعه فضای فیزیکی و تجهیزات آن امیدواریم بتوانیم افراد بیشتری تحت پوشش قرار داده شده و به سیاستهای جمعیتی و آرامش خانوادههای هم استانی کمک کنیم.
حسنپور با اشاره به اینکه ما در دو حوزه میتوانیم به مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان کمک کنیم، بیان کرد: اول بحث خرید تجهیزات برای واحد درمانی بوده که میتوانیم کمکهایی داشته باشیم.
وی افزود: در این رابطه منتظر دریات پیشنهادات به صورت مکتوب هستیم تا بررسی کرده و از سرفصلهایی که مجاز هستیم بودجهای را به این مرکز اختصاص دهیم، باید برآوردها را چک کرده و میزان اختصاص را مشخص کنیم.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی لرستان افزود: همچنین در بحث فضای نیمهتمام مرکز که نیاز به بازسازی دارد نیز باید مستندات لازم برای ما ارسال شودد تا بتوانیم با صدور مجوزهای قانونی در استان و کشور به این مجموعه کمک کنیم.
همچنین دکتر فرهاد فرامرزیان، سرپرست جهاد دانشگاهی لرستان در این بازدید با ارائه گزارشی از وضعیت مرکز درمان ناباروری این مرکز گفت: با توجه به حجم بالای مراجعات زوجین نابارور لرستان و حتی استانهای همجوار توسعه مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی جهت ارائه خدمات بیشتر امری ضروری است.
وی با اشاره به تشکیل نزدیک به ۷ هزار پرونده برای زوجین نابارور در این مرکز، بیان کرد: در صورت حمایت و تخصیص اعتبار مشخص برای مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان توسط سازمان مدیریت و برنامهریزی میتوانیم به تعداد مراجعهکنندگان بیشتری خدمات ارائه دهیم.
این مسئول گفت: طرح توسعهای این مرکز درمان ناباروری تهیه شده که درصورت تحقق فضای فیزیکی آن دو برابر میشود.
نظر شما :