گرامیداشت یاد و خاطره جهادگر فقید دکتر سعید کاظمی آشتیانی در پیاده‌روی اربعین

۱۵ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۱ کد : ۶۲۱۵۷ فرهنگی تاپ خبر
برخی زائران اربعین در مسیر پیاده‌روی به سمت کربلا یاد و خاطره جهادگر فقید دکتر سعید کاظمی آشتیانی بنیانگذار پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی را گرامی داشتند.
گرامیداشت یاد و خاطره جهادگر فقید دکتر سعید کاظمی آشتیانی در پیاده‌روی اربعین

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی،  برخی زائران اربعین در مسیر پیاده‌روی به سمت کربلا یاد و خاطره جهادگر فقید دکتر سعید کاظمی آشتیانی بنیانگذار پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی، نماد خودباوری ملی و ترجمان ما می‌توانیم را گرامی داشتند.

کاظمی آشتیانی در طول حیات خود، علاوه بر خدمات ماندگاری که در جهاددانشگاهی داشت، نقشی راهبردی و منحصربه‌فرد در تولید سلول‌های بنیادی، شبیه‌سازی و درمان ناباروری در سطح کشور ایفا کرد و در اهتزاز پرچم کشورمان در عرصه‌های علمی بین‌المللی با ثبت این پیشرفت‌ها، حضور در کنگره‌های متعدد بین‌المللی و ابتکار برگزاری «جشنواره بین‌المللی رویان» سهمی از یاد نرفتنی دارد.

موفقیت‌ها و اقدامات مؤثر این فرزند صالح انقلاب سبب شد تا رهبر انقلاب اسلامی در بُرهه‌های مختلف زمانی با اشاره به حرکت، نحوه‌ی کار، مدیریت و پیگیری زنده‌یاد کاظمی آشتیانی به ویژگی‌های متمایزی از این جهادگر فقید اشاره ‌نمایند.