برگزاری دوره آموزشی راهنمایان زمین گردشگری در جهاددانشگاهی خراسان رضوی

۱۳ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۸ کد : ۶۲۱۰۷ فرهنگی
مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت بزرگسالان شریعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی از برگزاری دوره آموزشی راهنمایان زمین گردشگری(ژئوتوریسم) در این مرکز خبر داد.
برگزاری دوره آموزشی راهنمایان زمین گردشگری در جهاددانشگاهی خراسان رضوی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، علی اخلاقی با بیان این مطلب افزود: این دوره آموزشی با مجوز از وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار خواهد شد و در پایان به شرکت کنندگان در دوره، گواهینامه معتبر و کارت راهنمای گردشگری از سوی این وزارتخانه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه متقاضیان برای شرکت در این کارگاه باید حداقل دارای مدرک کارشناسی باشند، تصریح کرد: آشنایی با تنوع زمین شناسی و آشنایی با اصول معدن کاری و زمین باستان شناسی از سرفصل‌های این دوره است.

به گفته وی، آشنایی با اصول تفسیر میراث فرهنگی و طبیعی، آشنایی با غارهای ایران و غارنوردی، آشنایی با فنون و مهارت‌های تورگردانی و آشنایی با اصول فن بیان و سخنوری از دیگر سرفصل‌های این دوره است.

مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت بزرگسالان شریعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: متقاضیان می‌توانند جهت اطلالعات بیشتر با شمار 38430024 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی خراسان رضوی