کتاب «روغن های اسانسی ویژگی ها، کاربردها، روش های استخراج و فرآورده های جانبی» وارد بازار نشر شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «روغن های اسانسی ویژگی ها، کاربردها، روشهای استخراج و فرآورده های جانبی» تألیف حسن گلدوز و حسن بسطامی، با شمارگان 500 نسخه، دارای 541 صفحه، و 9 فصل، در قطع وزیری، چاپ و راهی بازار کتاب شد.
در این کتاب به معرفی دانش پایهای و آموزشهای فنی کاربردی به علاقمندان و تولیدکنندگان روغنهای اسانسی و عصارههای گیاهی در 9 فصل پرداخته شده است. در فصل اول این کتاب به تاریخچه ی روغنهای اسانسی پرداخته شده است، در فصلهای دوم و سوم به ترتیب کلیات شیمی آلی و شیمی روغن های اسانسی، در فصل چهارم ویژگیها و کاربردهای کلی روغنهای اسانسی، فصل پنجم انواع روشهای استخراج روغن های اسانسی، فصل ششم ویژگیها، کاربردها و روشهای استخراج، فصل هفتم انواع بدافزایی، فصل هشتم کنترل کیفی و روشهای آنالیز روغنهای اسانسی و در فصل پایانی درخصوص ویژگیها، خواص و تهیه عرقهای گیاهی که فرآورده جانبی مهم روغنهای اسانسی هستند، توضیح داده شده است.
چاپ اول این کتاب در تابستان 1402 عرضه شد و علاقمندان میتوانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.
نظر شما :