نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان تاکید کرد؛
لزوم نقش آفرینی جهاددانشگاهی در بحث جوانی جمعیت همدان/ فعالیتهای علمی این نهاد متناسب با نیازهاست
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در دومین روز از سفر رییس جهاددانشگاهی به همدان، دکتر حسن مسلمی نائینی با آیت الله حبیب الله شعبانی موثقی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان دیدار و گفتگو کرد.
دکتر مسلمی نائینی در این دیدار به دستاوردهای مختلف جهاددانشگاهی در عرصههای فرهنگی و علمی اشاره کرد و گفت: برگزاری مسابقات مناظره دانشجویی و اساتید که مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار دارد، در این نهاد با قوت بیشتری در حال پیگیری است.
امام جمعه همدان نیز با گرامیداشت یاد شهید کاظمی آشتیانی، اظهار کرد: این مجاهد انقلابی با نیتی خالصانه زحمات زیادی کشید و نوع فعالیتهای صورت گرفته نشان میدهد جهاد دانشگاهی مسئله شناس خوبی بوده و در شناخت مسائل خوب ورود کرده است.
آیت الله شعبانی موثقی تصریح کرد: جمعیت مسئله کشور است و استان ما نیاز به ورود جدی در این زمینه دارد، همدان از لحاظ مباحث جمعیتی در زمره استانهای پیر کشور بوده و نرخ رشد جمعیت در آن پایین است.
امام جمعه همدان بیان کرد: در درمان ناباروری در استات مشکلاتی وجود دارد که جهاددانشگاهی به خوبی مسئله را شناخته و ورود پیدا کرده است.
وی تاکید کرد: در بحث جوانی جمعیت برنامه ریزی بیشتری در استان نیاز است و از جهاد دانشگاهی انتظار میرود در کنار سایر دستگاهها نقش آفرینی داشته باشد.
آیت الله شعبانی موثقی تصریح کرد: استان همدان ریشههای علمی و فرهنگی قوی دارد و باید رشد جمعیت آن بیشتر شود و به مدیریت علمی و تخصصی نیاز داریم تا گرهها راحتتر باز شود.
وی همچنین اعلام کرد: فعالیتهای علمی جهاددر فضای انتزاعی نیست و فعالیت های علمی آن متناسب با نیازهاست.
امام جمعه همدان همچنین با اشاره به فعالیتهای جهاد دانشگاهی در عرصه اطلاع رسانی و توجه به قرآن تشکر کرد و افزود: سند قرآنی استان نوشته شده ولی همچنان قرآن در مهجوریت است.
آیت الله شعبانی موثقی بیان کرد: کرسیهای آزاد اندیشی و مناظرات ضرورت جامعه امروز است، اذهان از هم فاصله زیادی گرفته، به علت هجوم اطلاعات زیاد و تفاهم اجتماعی کم شده است، مناظرات علمی برکات زیادی برای جامعه به ویژه در جامعه دانشگاهی دارد و باید فضای گفتگو ایجاد شود.
وی خاطرنشان کرد: منطق اسلام و انقلاب آنقدر قوی است که می توان از آن دفاع کرد، تفاهم اجتماعی در دنیای امروز تضعیف شده و تقصیر فرد خاصی نیست و در دنیا رواج دارد که باید در ایت بخش برنامهریزی کرد.
نظر شما :