در نشست مشترک معاون فرهنگی و رییس سازمان ستفا جهاددانشگاهی تأکید شد؛

لزوم توسعه فرصت‌های فناورانه و تجاری‌سازی در حوزه‌های صنایع نرم و فرهنگی جهاددانشگاهی

۰۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۸ کد : ۶۱۹۶۸ فرهنگی تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
نشست مشترک همکاری بین معاونت فرهنگی با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاد دانشگاهی با تاکید توسعه فرصت‌های فناورانه و تجاری‌سازی در حوزه‌های صنایع نرم و فرهنگی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، نشست مشترک همکاری بین معاونت فرهنگی با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاددانشگاهی با حضور دکتر علیرضا کلانتر مهرجردی معاون فرهنگی به همراه مدیران کل ستادی و دکتر مسعود ابراهیمی رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاددانشگاهی و معاون آن سازمان 7 شهریورماه 1402 برگزار شد.

در این دیدار که در محل ستفا برگزار شد دکتر کلانتر مهرجردی ضمن ارائه ظرفیت‌ها و فرصت‌های فناورانه و تجاری‌سازی در حوزه‌های صنایع نرم و فرهنگی جهاد دانشگاهی خواستار توسعه همکاری‌های فی‌مابین به‌منظور به ظهور رساندن این فرصت‌ها شد.

همچنین دکتر ابراهیمی رئیس سازمان تجاری‌سازی نیز ضمن استقبال از این فرصت‌ها و ارائه گزارشی از روند فعالیت‌های فناورانه و تجاری‌سازی در جهاد دانشگاهی آمادگی سازمان مطبوع را جهت همکاری اعلام کرد.

لازم به ذکر است این نشست در حوزه‌های کارشناسی و تخصصی ادامه خواهد یافت.