با حضور رئیس و معاونان جهاددانشگاهی و مدیران پژوهشگاه رویان؛

جلسه کنترل پروژه مرکز ملی نخستی سانان تشکیل شد

۰۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۵ کد : ۶۱۹۳۳ عمومی
با حضور رئیس و معاونان جهاددانشگاهی و مدیران پژوهشگاه رویان جلسه کنترل پروژه مرکز ملی نخستی سانان تشکیل شد.
جلسه کنترل پروژه مرکز ملی نخستی سانان تشکیل شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در ادامه بازدیدهای هفتگی معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی از پروژه نخستی سانان، صبح یکشنبه پنجم شهریورماه، با حضور دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی، دکتر سیدرضی آقاسیدی معاون پشتیبانی و مدیریت منابع و دکتر یعقوب فتح الهی معاون پژوهش و فناوری این نهاد و هیات همراه   جلسه کنترل پروژه مرکز ملی نخستی سانان برگزار شد.

در این مراسم ضمن تشریح روند پیشرفت پروژه، ضرورت راه‌اندازی مرکز مذکور توسط دکتر حسین بهاروند رییس پژوهشکده زیست‌شناسی و فناوری سلول‌های بنیادی پژوهشگاه رویان تبیین شد و تیم فنی و عمرانی پروژه به ارائه گزارشات اجرایی و چالش های پیش رو پرداختند.

در ادامه رئیس جهاددانشگاهی با تقدیر از دست اندرکاران علمی و اجرایی پروژه، دستورات لازم برای رفع چالش‌ها و تسریع بیش از پیش در روند عملیات عمرانی را صادر کرد.

گفتنی است در این بازدید دکتر عبدالحسین شاهوردی، دکتر علی آبادی، دکتر لطفی کیا و مهندس عظیمی نیز حضور داشتند.

در انتهای جلسه از اعضای تیم پروژه تقدیر به عمل آمد.

کلید واژه ها: نخستی سانان پژوهشکده زیست‌فناوری رویان جهاددانشگاهی