با تبدیل حکم سرپرستی؛

رییس جهاددانشگاهی مازندران منصوب شد

۰۷ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۳ کد : ۶۱۸۷۲ عمومی
رییس جهاددانشگاهی در حکمی مهندس محمدرضا یوسفی مهر را برای مدت ۲ سال به عنوان رییس واحد مازندارن منصوب کرد.
رییس جهاددانشگاهی مازندران منصوب شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی در حکمی مهندس محمدرضا یوسفی مهر را برای مدت 2 سال به عنوان رییس واحد مازندارن منصوب کرد.

در حکم آمده است:

انتظار می رود نسبت به استفاده از کلیه ظرفیت های معنوی مادی و سرمایه های انسانی جهاددانشگاهی به ویژه تقویت نقش آفرینی اعضای آن واحد در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر ارتقاء جهاددانشگاهی گسترش فضای انقلابی و ارتقاء علمی و عملی جهاددانشگاهی اهتمام ورزید.

ضمن تعامل سازنده با مدیریت ارشد استان و دانشگاهها مراکز علمی نهادهای دولتی و خصوصی استان نسبت به موارد زیر کوشا باشید:

1. برنامه ریزی مناسب جهت پیگیری و تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و جهاد تبیین
  2.  تلاش در راستای جذب و بهره مندی از نیروهای جوان، مستعد و متخصص
  3. ایجاد بستر لازم برای حضور فعالان علمی، فرهنگی و فناوری در جهت انجام مأموریت های محوله
  4. تعامل سازنده با دانشگاه های استان و همکاری عمیق در حوزه علم و فرهنگ، فناوری و نوآوری