برگزاری نشست مرکز رشد واحدهای فناور جهاددانشگاهی لرستان با  مرکز نوآوری اداره کار استان

۰۶ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۱ کد : ۶۱۸۱۹ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
نشست مرکز رشد واحدهای فناور جهاددانشگاهی لرستان با مرکز نوآوری توسعه تعاون اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.
برگزاری نشست مرکز رشد واحدهای فناور جهاددانشگاهی لرستان با  مرکز نوآوری  اداره کار استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان، نشست مرکز رشد واحدهای فناور جهاددانشگاهی لرستان با مرکز نوآوری توسعه تعاون اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی(منتا) برگزار شد.

این نشست به همت معاونت  تعاون  اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان و با محوریت ایجاد و توسعه تعاونی ها در مراکز رشد، نوآوری و شتابدهی و با تاکید بر تکمیل زنجیره ارزش استان برگزار شد.

واحدهای فناور مرکز رشد جهاددانشگاهی و شرکت های تعاونی استان  حضور داشته، مزیت های استان در حوزه فناوری مطرح و خدمات و حمایت های بخش تعاون وزارت کار به شرکت های متقاضی تشکیل تعاونی اعلام گردید.

کارشناس اداره کل تعاون  استان پس از ارائه توضیحاتی در خصوص زنجیره ارزش استان و همچنین مزایا و چالش های شرکتهای تعاونی بیان کرد  که شرکتهای فناور استان می توانند با  کمک به شناسایی مزیتهای استان و با تاکید بر تکمیل زنجیره ارزش نسبت به تشکیل شرکتهای تعاونی یا مشارکت و سهیم شدن در شرکتهای تعاونی موجود از مزایا و حمایتهای این بخش بهره مند شوند.

کارشناسان مرکز رشد در این جلسه به تشریح مزیتهای استان لرستان در حوزه فناوری پرداختند .

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی لرستان