بازدید اعضای شورای علمی جهاددانشگاهی از مرکز تازه تاسیس رویان/ مراسم تقدیر از فعالان این پژوهشگاه
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در این بازدید که عصر یکشنبه ۱۳ خرداد با حضور دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی و برخی از معاونان این نهاد و رییس و بعضی از فعالان پژوهشگاه رویان انجام شد، اعضای شورای علمی جهاددانشگاهی از بخشهای مختلف مرکز تازه تاسیس توسعه فناوری محصولات پیشرفته سلولی رویان بازدید و در مراسمی از فعالان و پژوهشگران این مرکز و شرکت سلتک فارمد تقدیر کردند.
مرکز توسعه فناوری محصولات پیشرفته سلولی رویان بر طراحی و انجام مراحل تحقیق و توسعه محصولات مبتنی بر پزشکی بازساختی پیش از ورود محصول مورد نظر به بازار دارویی تمرکز کرده است. در این راستا واحد تولید این مرکز برای پیدا کردن منابع مطمئن سلولی و بررسی میزان ایمنی و کارایی محصولات سلولی فعالیت میکند. ماموریت مرکز، ایجاد پل مطمئن و کارا میان مراحل آزمایشگاهی و پیشبالینی محصولات مبتنی بر پزشکی بازساختی تا رسیدن به مرحله درمانی و تولید صنعتی محصول در مقیاس بالاست.
همچنین، مرکز توسعه فناوری محصولات پیشرفته سلولی رویان زیرساخت قوی علمی برای توسعه محصولات مبتنی بر پزشکی بازساختی پس از انتخاب نوع محصول از میان پروژههای تحقیقاتی دارای شرایط مناسب در پژوهشگاه رویان، ایجاد کرده است و در این مرکز، ۲۵۰ متر مربع فضای تمیز کلاس B مطابق iso7 جهت تولید محصولات سلولی وجود دارد که به تجهیزات تخصصی تولید و کشت انبوه سلول مجهز شده است.
دکتر حمیدرضا طیبی در مراسم تقدیر از فعالان و پژوهشگران مرکز توسعه فناوری محصولات پیشرفته سلولی رویان و شرکت سلتک فارمد با اشاره به افتخارات غرورآفرین یک ماه اخیر جهاددانشگاهی، بیان کرد: قرار است ان شاا... ۱۲ طرح در آیندهای نزدیک با حضور رییس جمهور رونمایی شود که همهی این طرحها به لحاظ کاری ارزشمند و در راستای حل یکی از مشکلات کشور است.
رییس جهاددانشگاهی با توجه به فرهنگ جهادی و خسته نشدن از ناملایمات زمانه، اظهار کرد: کشور به لحاظ توسعه علمی و فناورانه، هیچ مشکلی ندارد؛ البته باید مدیریت در کشور مشکلات خود را رفع کند و در این وضعیت تحریم و شرایط سخت، قدر نعمتها و استعدادهای جوانان ایران اسلامی را بداند.
دکتر محمدرضا پورعابدی معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی نیز در این مراسم با اشاره به نمونهی کامل و الگوی واقعی و موفق پژوهشگاه رویان، بیان کرد: در این مجموعه علاوه برآن که پژوهش، اکتشاف و نوآوری انجام میشود، در عین حال کاربرد، تجاریسازی و عملیاتی کردن نیز در مدلهای مختلف به موازات آن شکل میگیرد.
وی ادامه داد: امروز ما مشاهده میکنیم با داشتن شرکتهای دانشبنیان، ارتباط با مراکز علمی دنیا و استفاده از سازمانهای تامینکننده منابع مالی، همه در رویان یکجا جمع شده است و این در راستای الگوبودن این پژوهشگاه در جهاددانشگاهی و کشور است.
همچنین در این مراسم، دکتر عبدالحسین شاهوردی رییس پژوهشگاه رویان با اشاره به الگوسازی فعالیتهای جهاددانشگاهی، گفت: امروزه بسیاری از مراکز به تبعیت از این نهاد در زمینهی سلولهای بنیادی کارهایی را انجام میدهند که این نقش جهاد بسیار جای شکر دارد و فعالیت این نهاد در این زمینه کماکان میدرخشد.
وی افزود: سرمایه و پول داشتن در زمینه سلولهای بنیادی، تنها ابزار پیشرفت نیست، زیرا بسیاری از مراکز تاکنون قادر به تولید یک رده سلولی با احتساب هزینههای زیاد نبودهاند و این در حالی است که ما تاکنون ۳۰۰ ردهی سلولی در بانک سلولی خود تولید کردهایم و این یک سرمایهی بزرگ است؛ نمونهی دیگر، مراکز درمان ناباوری در کشور است که در نوع خود بی نظیر است و مردم به آن در برابر مراکز دیگر اعتماد زیادی دارند.
دکتر شاهوردی با توجه به افتتاح ساختمان مرکز توسعه فناوری محصولات پیشرفته سلولی رویان، ادامه داد: در این ساختمان تازه افتتاح شده، تجربههای زیادی نهفته است و این مرکز، حلقهای واسط بین پژوهشگاه رویان و کارخانهی عظیم تولید سلولی شرکت سلتک فارمد میباشد و این تجربهها برای جلوگیری از تکرار دوباره باید در کشور ثبت شود.
در این مراسم، دکتر ناصر اقدمی مدیر عامل شرکت سلتک فارمد، دکتر حسین بهاروند رییس مرکز توسعه فناوری محصولات پیشرفته سلولی رویان و دکتر انیسه حاجیزاده قائممقام این مرکز نیز از دستاوردها و فعالیتهای خود، گزارش جامعی به اعضای شورای علمی جهاددانشگاهی ارایه کردند.
در پایان نیز از دکتر حسین بهاروند، دکتر ناصر اقدمی، دکتر محمدرضا باغبان اسلامینژاد، دکتر مسعود وثوق، مهندس سعید عباسعلیزاده، دکتر انیسه حاجیزاده، دکتر نفیسه حسنی، خانم دکتر محمدی و دکتر فاطمه نوروزی از اعضای شرکت سلتک فارمد و مرکز توسعه فناوری محصولات پیشرفته سلولی رویان تقدیر شد.
نظر شما :