دیدار جهادگران استان همدان با خانواده شهید حسین شکراییان

۰۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۵ کد : ۶۱۶۸۹ فرهنگی
سرپرست جهاددانشگاهی همدان، رییس دانشگاه علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی معاون فرهنگی و جمعی از پرسنل این نهاد با خانواده شهید حسین شکراییان دیدار کردند.
دیدار جهادگران استان همدان با خانواده شهید حسین شکراییان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی همدان، سرپرست جهاددانشگاهی همدان، رییس دانشگاه علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی، معاون فرهنگی و جمعی از پرسنل این نهاد با خانواده شهید حسین شکراییان دیدار کردند.

در این دیدار که در آستانه برگزاری دومین کنگره ۸۰۰۰ شهید استان همدان سه شنبه 31 مرداد برگزار شد، نشان "سرو" نماد صبر و استقامت به خانواده این شهید تقدیم شد.

شهید حسین شکراییان در دوران دفاع مقدس از لشکر ۳۲ انصارالحسین(ع) از همدان به جبهه اعزام شد و ۲۵ آبان سال ۱۳۶۱ در عملیات مسلم‌بن‌عقیل(ع) در سومار به فیض شهادت نائل آمد و پیکر پاکش در منطقه بر جای ماند.

مزار پاک این شهید بیش از ۱۴ سال و به صورت‌ گمنام، محل انس دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان بود و اوائل آبان سال گذشته، هویت وی از طریق آزمایش ژنتیک (DNA) شناسایی شد.