فریز ۶ هزار جنین در مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۹ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۱ کد : ۶۱۵۳۹ پژوهش و فناوری
سرپرست مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی از فریز ۶ هزار جنین در این مرکز درمانی خبر داد.
فریز ۶ هزار جنین در مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛  فریز کردن جنین یکی از این موارد انجماد است که در دهه های اخیر مطرح شده است که از این طریق به افراد امکان بچه‌ دار شدن در آینده را می دهد. در واقع فریز کردن اسپرم و تخمک برای بارداری در آینده می تواند بهترین گزینه برای افرادی باشد که قدرت باروری خود را از دست خواهند داد.

بسیاری از افراد توانسته‌اند از طریق انجماد جنین حاملگی سالم و زایمان موفق داشته باشند. در واقع فریز کردن جنین یک روش نسبتاً بی خطر است و اغلب منجر به بارداری و زایمان موفقیت‌ آمیز می ‌شود.

مریم جنابی سرپرست مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: قدم گذاشتن به زندگی موجوداتی که با دست بشر برای تولد در آینده برنامه ریزی می شوند کمی شوک آور است اما سرعت علم و تکنولوژی باعث شده تاکنون در مرکز درمان فوق تخصصی رویان استان، ۶ هزار جنین را برای آینده فریز کنند تا نسل برخی خانوادها در سال‌های دور در حسرت فرزند نباشد.

وی تصریح کرد: بسیاری از خانم ها در حال حاضر آمادگی لازم برای بارداری را ندارند و بنا به دلایلی بارداری خود را به تعویق می اندازند و تصمیم می گیرند تخمک خود را منجمد کنند، این دسته از خانم ها ترجیح می دهند پس از بهبود شرایط و با آمادگی کامل در آینده اقدام به بارداری کنند.

جنابی اضافه کرد: در همین راستا سلول‌های جنین در چهار تانکر برای استفاده در شرایط مورد نیاز در نیتروژن مایع با دمای منفی ۱۹۶ درجه سلسیوس ذخیره و نگهداری می‌شوند.

سرپرست مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان، افزود: در این روش جنین‌های سه تا پنج روزه بعد از لقاح ۷۲ تا ۱۲۰ ساعت منجمد می‌شوند.

این مقام مسوول در پایان خاطرنشان کرد: با راه اندازی این مرکزی درمانی که بیش از دوازده سال از ساخت آن می گذرد به متقاضیانی از استان های خوزستان، لرستان، همدان و قم خدمات درمانی ارائه می‌شود.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی


نظر شما :