نشست مشترک روسای جهاددانشگاهی همدان با دانشگاه ملایر

۲۸ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۳ کد : ۶۱۵۱۷ عمومی
سرپرست و معاونان جهاددانشگاهی همدان با رییس دانشگاه ملایر دیدار و گفت و گو کردند.
نشست مشترک روسای جهاددانشگاهی همدان با دانشگاه ملایر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی همدان، سرپرست جهاددانشگاهی همدان با رییس دانشگاه ملایر شنبه 28 مرداد در محل دانشگاه ملایر دیدار کردند.

مهدی میرزاپور سرپرست جهاددانشگاهی استان ضمن ارایه گزیده ای از فعالیت های جهاددانشگاهی استان، حضور جهاددانشگاهی در دانشگاه ها را ضروری دانست و بر همکاری تاثیرگذار بین دو مجموعه در حوزه علم، آموزش و فرهنگ تاکید کرد.

همچنین محمدی منش رییس دانشگاه ملایر نیز در این نشست مشترک با ابراز خرسندی از فعالیت های جهاددانشگاهی در کشور و استان، عملکرد جهاددانشگاهی را در حوزه های مختلف اثربخش و تاثیرگذار معرفی کرد.

محمدی منش گفت: استفاده از ظرفیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه ملایر و برای جامعه هدف شهرستان در قالب همکاری مشترک مفید و تاثیر گذار است.

گفتنی است، در پایان این نشست مقرر شد با توجه به ظرفیت­های دو طرف در حوزه های مختلف تفاهم نامه همکاری مشترک بین جهاددانشگاهی استان و دانشگاه ملایر تنظیم و پس از بررسی به امضا دو طرف برسد.