انعقاد قرارداد همکاری میان جهاددانشگاهی مازندران و بهزیستی ساری

۲۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۶ کد : ۶۱۴۴۳ آموزش و کارآفرینی
قرارداد همکاری میان جهاد دانشگاهی مازندران و اداره بهزیستی شهرستان ساری در راستای ارائه خدمات آموزشی و فنی مهارتی در جهاد دانشگاهی مازندران منعقد شد.
انعقاد قرارداد همکاری میان جهاددانشگاهی مازندران و بهزیستی ساری

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی مازندران، دکتر سید مرتضی ساداتی معاون آموزشی جهاددانشگاهی، گفت: قرارداد همکاری میان جهاد دانشگاهی مازندران و بهزیستی شهرستان ساری در راستای ارائه خدمات آموزشی و فنی مهارتی به افراد توانخواه توسط محمد رضا یوسفی مهر رئیس جهاد دانشگاهی مازندران و سید مرتضی موسوی رئیس اداره بهزیستی شهرستان ساری  به امضا رسید.

ساداتی اظهار کرد: این قرارداد در جهت ارتقاء آگاهی و توانمندسازی یک هزار نفر از توانخواهان و افراد دارای معلولیت و معتادین بهبود یافته تحت پوشش بهزیستی ساری منعقد شد.

وی افزود: معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی امروز 25 مردادماه با آغاز برگزاری کلاس‌های آموزشی نسبت به اجرای مفاد قرارداد اقدام کرده است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی مازندران