انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک بین جهاددانشگاهی و بهزیستی استان سمنان

۲۳ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۶:۲۲ کد : ۶۱۳۴۰ عمومی
جهاددانشگاهی و اداره کل بهزیستی استان سمنان تفاهم نامه همکاری های مشترک در زمینه علمی، آموزشی، پژوهشی، مشاوره­ ای، فناوری و تحقیقات کاربردی و خدمات تخصصی امضا کردند.
انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک بین جهاددانشگاهی و بهزیستی استان سمنان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سمنان، علی منصفی راد رییس جهاددانشگاهی استان سمنان گفت: این تفاهم نامه همکاری در راستای استفاده بهینه از منابع،  ظرفیت ها و  امکانات در راستای توسعه  همکاری ها و تعاملات علمی، آموزشی، پژوهشی، مراکز تحقیقاتی و ایجاد فرصت های شغلی با هدف زمینه سازی های لازم و بهره مندی از تجارب و ظرفیت های موجود طرفین در جهت تحقق بخشیدن به اهداف مشترک این توافق نامه منعقد شد.

وی افزود: هدف از انعقاد این توافق­نامه، همکاری های مشترک در  زمینه علمی، آموزشی، پژوهشی، مشاوره­ای، فناوری و تحقیقات کاربردی و خدمات تخصصی در حوزه های مورد توافق فی­مابین است.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان ادامه داد: در حوزه آموزشی، اجرای دوره­های آموزشی عمومی و تخصصی، شامل مکالمه زبان انگلیسی، تربیت مدرس آموزش زبان انگلیسی، دوره­های مختلف کامپیوتر(سخت افزار، نرم­افزارهای تخصصی)، پزشکی (دستیار کنار دندانپزشک، تکنسین داروخانه، امدادگر اورژانس، کاربرد درمانی گیاهان دارویی و ...) از جمله محورهای این تفاهم نامه همکاری است.

منصفی راد اذعان داشت: برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت کارکنان بهزیستی استان سمنان با مجوز سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان سمنان در راستای توانمندسازی نیروهای انسانی، اجرای دوره های مختلف آموزشی ویژه اتباع در خصوص مشاغل خانگی، همکاری در راستای تدوین و اجرای دوره­های تخصصی آموزشی مورد نیاز و اجرای دوره­های آموزشی و پژوهشی کوتاه مدت و بلند مدت تخصصی مشترک و تحصیلات تکمیلی از سایر موضوعات این تفاهم نامه همکاری است.

وی تأکید کرد: همکاری های پژوهشی، مطالعاتی و مشاوره ای نیز در قالب تشکیل کارگروه­های مشترک برای تعریف پروژه­های تحقیقاتی و کاربردی، افتتاح مرکز مشاوره ژنتیک در شهرستان دامغان، افتتاح مرکز مشاوره در شهرستان سمنان در این تفاهم نامه انجام می شود.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان ادامه داد:  همکاری های فرهنگی نیز شامل ترویج و اطلاع رسانی فعالیت های بهزیستی با استفاده از ابزارهای مختلف رسانه ، انجام طرح های نظرسنجی متناسب با نیاز بهزیستی و برگزاری دوره های آموزشی "سواد رسانه ای" برای پرسنل، مددجویان و جامعه هدف اداره کل بهزیستی استان سمنان نیز از محورهای این تفاهم نامه همکاری است.