برگزاری نشست تخصصی «تبیین شخصیت امام خمینی(ره)» در ایکنای آذربایجانشرقی
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی، دکترجعفر محسنی رییس سازمان جهاددانشگاهی استان، در این نشست با تاکید بر اینکه باید بیش از پیش در راستای تبیین اندیشههای امام راحل همت کنیم، اظهار کرد: با توجه به اینکه امام خمینی(ره) دارای نقش تاریخی در ایران و کل جهان است، از این رو وظیفه ماست که در برهههای مختلف به این موضوع بپردازیم.
وی با بیان این که آنگونه که باید در کشور به این موضوع توجه نشده است، گفت: وظیفه داریم که هم یاد و خاطره امام راحل را گرامی داشته و هم ویژگیها و اندیشههای این شخصیت بزرگ و برجسته را بررسی و تبیین کنیم.
دکتر محسنی در پایان تاکید کرد: نیاز است در این زمینه کنگرههای بزرگ علمی برگزار شود تا شخصیت و اندیشههای ناب امام راحل بررسی شده و در جامعه منعکس شود.
مسلم اورنگی رییس سازمان بسیج فرهنگیان آذربایجان شرقی، نیز در این نشست با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی ایران، مدیون زحمات، آرمانها و اندیشههای بلند امام خمینی(ره) است، گفت: پیروزی انقلاب اسلامی ایران، به عنوان بزرگترین پدیده قرن بوده و این پیروزی نیز نشات گرفته از اندیشههای ناب امام راحل است.
وی با بیان اینکه اندیشههای امام راحل در مورد نظام اسلامی و حکومت اسلامی محدود در سال ۵۷ نیست، افزود: این تفکر به قبل از سال ۴۲ بازمیگردد، چرا که امام خمینی(ره) در آن زمان کتاب ولایه فقیه را نوشت و در این سالها بود که زیرساختهای انقلاب اسلامی ایران پایهریزی شده و میر انقلاب مشخص میشود.
حجتالاسلام یوسف خیری مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این نشست گفت: امام خمینی(ره) زمانی که از لحاظ فردی خود را کامل میکند، در جامعه شعار نور سر داده و به مباحث سیاسی ورود میکند.
وی با اشاره به تعبیر مقام معظم رهبری در مورد امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه «امام خمینی(ره) عبد صالح خدا بود»، گفت: امام راحل ویژگیهایی چون «سادهزیستی، اعتماد به نفس، قاطعیت، شجاعت، معنویت و...» را در وجودش داشت.
حجتالاسلام خیری با اشاره به عمق معنویت امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: امام راحل زمانی که در نجف اشرف بود، هر روز به حرم مطهر حضرت علی(ع) عزیمت کرده و زیارت جامعه کبیره را ایستاده قرائت میکرد. معنویت امام(ره) از نوع مفاتیح الجنانی بود؛ این شخصیت برجسته از لحاظ روحی "سعه وجودی" یافته بود.
میکائیل جمالپور عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور تبریز نیز در این نشست بیان کرد: اگر بخواهیم کلمه «سعهی وجودی» را از لابه لای کتاب استخراج کرده و در دنیای بیرونی مصداق یابی کنیم، این کلمه در وجود مبارک امام خمینی(ره) معنی میشود.
وی با بیان اینکه خاص بودن علم به دلیل جایگاه والای آن بوده و از این نظر امام راحل یک فرد خاص است، افزود: امام خمینی(ره) فردی است که علمش مورد تایید همگان است.
عزیز جوانپور رییس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی، نیز در ادامه با بیان اینکه اگر بخواهیم انقلاب را تبیین کنیم باید اندیشههای ناب امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری تبیین شود، تاکید کرد: رفتار و گفتار امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در یک منظومه فکری است.
وی با اشاره به اینکه امام(ره) در موضوعات مدیریتی به جوانان اعتماد میکرد و این دیدگاه در مقام معظم رهبری نیز وجود دارد، گفت: مقام معظم رهبری نیز همانند امام(ره) به جوانان اعتماد کرده و توجه بسیاری دارد و حتی ائمهی جمعه را نیز از بین جوانان انتخاب میکند.
مهران صمدی مدیر گروه ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی تبریز نیز در این نشست با اشاره به دیدگاهها و منویات مقام معظم رهبری در رابطه با امام خمینی(ره) بیان کرد: حضرت آقا زمانی که در مورد امام(ره) صحبت میکنند، یا در مورد شخصیت ایشان و یا خط، آرمان و یا اصول امام(ره) را مورد توجه قرار داده اند.
طاهر علمی معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی نیز بیان کرد: در دنیای کنونی و قرنهای اخیر شخصیتی همانند امام(ره) به دنیا نیامده است. امام(ره) به دلیل ایمان محکم و استوارش هیچ واهمه ای از قدرتمندان جهان نداشت.
وی گفت: امام(ره) با مستضعفان جهان ارتباط مردمی داشت و اکنون شاهدیم که در روز جهانی قدس در اکثر کشورها شعار مرگ بر آمریکا بر اوج رسیده و مردمان عکس امام(ره) را در دستان خود میگیرند؛ این موضوع نشان میدهد که پیامهای سیاسی و اجتماعی امام(ره) به گوش جهانیان رسیده است.
نظر شما :