دیدار مسئولان کمیته امداد و علوم پزشکی لرستان با سرپرست جهاددانشگاهی لرستان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان؛ جلال شیخپور، مدیرکل کمیته امداد لرستان و دکتر مروت طاهری کلانی، قائم مقام علوم پزشکی لرستان، امروز، ۲۱ تیرماه با حضور در جهاددانشگاهی لرستان با سرپرست این واحد دیدار و گفتوگو کردند.
دکتر فرامرزیان در این دیدار با اشاره به وجود ظرفیتهای فرهنگی، آموزشی و پژوهشی در سطح جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: این واحد در کنار اجرای برنامههای فوق برنامه همایشهای ملی مبتنی با نیاز بوم استان، ظرفیتهای رسانهای ارزشمندی در اختیار دارد.
وی با اشاره به فعالیت دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا در جهاد دانشگاهی لرستان، تصریح کرد: ماهیت فعالیت خبرگزاریها انتشار اخبار به صورت آنلاین و با کیفیت است که دو خبرگزاری این واحد توانستهاند به عنوان برندهای رسانهای مطرح باشند.
سرپرست جهاد دانشگاهی لرستان یکی از اولویتهای این واحد را تعامل با مراکز دانشگاهی علمی و پزشکی دانست و با اشاره به فعالیت مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی در لرستان، بیان کرد: تعاملات خوبی با دانشگاه علوم پزشکی و جهاد دانشگاهی در راستای افزایش جمعیت و تحقق منویات مقام معظم رهبری وجود دارد.
دکتر فرامرزیان یکی از برنامههای راهبردی این واحد را گسترش و توسعه مراکز پزشکی و درمانی برشمرد و گفت: کارهای ابتدایی ایجاد مرکز جراحی محدود انجام شده و در این راستا نیازمند همکاری دانشگاه علوم پزشکی هستیم.
در ادامه جلال شیخ پور، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره ) لرستان، از مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان بازدید کرد و ضمن تبریک سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی گفت: مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی یکی از مراکز خاص و قابل اعتناء در لرستان و غرب کشور است.
وی اضافه کرد: این مرکز امیدواری را به خانوادههای فاقد فرزند در لرستان برگرداننده است و مددجویان کمیته امداد امام (ره) استان از خدمات آن بهرهمند شده و میشوند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان بیان کرد: با توجه به گزارشهای ارائه شده در خصوص موفقیتآمیز بودن مراحل درمان ناباروری در این مرکز انتظار میرود دستگاههای متولی و مدیریت ارشد لرستان حمایت ویژهتری از جهاد دانشگاهی داشته باشند.
شیخپور با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر فرزندآوری و جوانی جمعیت بیان کرد: در راستای اجرای صحیح این سیاست مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی بازوی فرزندآوری در استان بوده و به این مطالبه مهم معظمله جامه عمل پوشانده است.
وی بیان کرد: فرزندآوری و کمک به رفع مشکل ناباروری، سبب تحکیم بنیان خانواده در لرستان میشود و هدف جهاد دانشگاهی از تاسیس این مرکز همین موضوع است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه در بحث درمان ناباروری مددجویان تحت پوشش امداد را شناسایی و برای آنها پرونده تشکیل و به جهاد دانشگاهی معرفی کردهایم، اظهار کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) به لحاظ مسئولیت اجتماعی که دارد به دهکهای یک تا پنجم غیرتحتپوشش که هزینه درمان را نداشتند تسهیلات پرداخت کرده است.
این مسئول یادآور شد: نگاه و رویکرد مجموعه مرکز درمان ناباروری کمک به بهبود وضعیت سلامت جامعه است.
نظر شما :