خاتمه بزرگترین پروژه ملی آموزشی جهاددانشگاهی در سیستانوبلوچستان
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان، بزرگترین پروژه آموزشی جهاددانشگاهی در سیستان و بلوچستان در نیمه دوم اسفند ماه با ارزیابی بسیار مثبت و موفقیت آمیز به کار خود پایان داد.
رییس جهاددانشگاهی واحد استان با اعلام این خبراظهار کرد: با توجه به اینکه استان سیستان و بلوچستان آخرین استان گازی کشور است که مردم محروم آن از نعمت گاز بهره مند میشوند بررسی کردیم و دیدیم که پروژه عظیم گاز در استان به همت دولت محترم می خواهد عملیاتی شود اما چه کسی باید گاز را به خانه های مردم انتقال دهد چون آموزش لازم را کسی در استان در این خصوص ندیده است .
دکتر تاجری ادامه داد: بر این اساس پس از مطالعات و بررسی ها و مذاکرات با سایر حوزه های جهاددانشگاهی و فعال در این حوزه طرح "تربیت نیروی انسانی بومی مورد نیاز توسعه صنعت گاز استان سیستان و بلوچستان" را تدوین و پس از مشاوره و رایزنی با حوزه آموزش و تجهیز نیروی انسانی شرکت ملی گاز ایران آن را نهایی کردیم و در 16 رسته شغلی مشتمل بر اجرای دوره های ناظر طرحهای گازرسانی، تکنیسین تستهای غیر مخرب HSE گاز، تکنیسین دستگاههای تقلیل فشار، امور مشترکین، امدادگر گاز و گازرسانی، نقشه کشی، جوشکار خطوط لوله های فولادی، کنتور خوان و توزیع قبوض، لوله کشی گاز خانگی و تجاری، ایمنی عمومی گاز و وسایل گاز سوز، بازرس فنی "MT.VT.PT " ، مبحث 17 نظام مهندسی، نصب و راه اندازی و تعمیر پکیج شوفاژ گازی، نقشه کشی ایزومتریک و کارآفرینی سرفصل لازم را تهیه و به شرکت ملی گاز ایران ارایه و نهایتا تفاهم نامه و قرار داد مربوطه را با حضور مهندس عراقی معاون وقت وزیر نفت و مدیر عامل محترم شرکت ملی گاز ایران واستاندار وقت سیستان و بلوچستان امضا و در نیمه سال 96 عملیات اجرایی این پروژه بزرگ آموزشی آغاز کردیم.
وی تصریح کرد: بر اساس تفاهم منعقده مقرر شد که 1000 نیروی بیکار و دانش آموخته بومی و علاقمند به کار را در دوره های اشتغال محور یاد شده را آموزش دهیم که پس از فراخوان عمومی قریب به 3000 دانش آموخته بیکار در مقاطع تحصیلی دیپلم تا کارشناسی ارشد در سامانه مربوطه ثبت نام و پس از فرایند های مصاحبه حضوری 1100 نفر برای شرکت در دوره آموزشی مهارت گستر مزبور پذیرفته شدند.
رییس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان افزود: دورههای یاد شده بر اساس استانداردهای شرکت ملی گاز ایران و تحت نظارت مستمر شرکت مزبور اجرا شد.
دکتر تاجری بهره گیری از اساتید پروازی و مدرسان و متخصصان شاخص گاز کشور جهت تدریس دوره های آموزشی، برخورداری از کارگاههای مجهز، انجام اردوهای بازدیدی علمی، تخصصی در حوزه های مرتبط با صنعت گاز و جذب و بکارگیری بخشی از آنان در شرکتهای پیمانکاری گازرسانی، ایجاد چند شرکت ثبت شده مرتبط با حوزه گاز و راه اندازی کارگاه ساخت و تولید علمک توسط دانش آموختگان دوره کارافرینی و ... را از عمده شاخصه های این طرح نوین اموزشی دانست.
وی گفت: از جامعه آماری یاد شده تعداد 1021 تن آموزش کامل را دیده و در آزمونهای نهایی پذیرفته شده به تایید شرکت ملی گاز ایران رسیده اند و غالب آنان گواهینامه های معتبر جهاددانشگاهی را دریافت و یا در حال دریافتند و لیست کاملشان در حال تدوین است تا در امر گازرسانی استان مشارکت موثر نموده و سهیم شوند.
رییس جهاد دانشگاهی استان 22 اسفند ماه 97 را پایان این پروژه سترگ و موفق ملی آموزشی جهاد دانشگاهی در سیستان و بلوچستان اعلام نمود که با ارزیابی بسیار مثبت شرکت ملی گاز ایران خاتمه یافت.
نظر شما :