بازدید عضو تشخیص مصلحت نظام و استاندار مازندران از غرفه ۲۰۲۰ جهاددانشگاهی

۲۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۲ کد : ۶۱۲۰۰ عمومی
صبح امروز در نمایشگاه «حرکت مبارک ۲۰۲۰ محله» علی آقامحمدی عضو تشخیص مصلحت نظام و جسینی‌پور استاندار مازندران از غرفه جهاددانشگاهی بازدید کردند.
بازدید عضو تشخیص مصلحت نظام  و استاندار مازندران از غرفه ۲۰۲۰ جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی مازندران، نمایشگاه استانی «حرکت مبارک 2020 محله» صبح امروز 18 مردادماه در سالن نمایشگاهی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با حضور علی محمدی عضو تشخیص مصلحت نظام و سلگی معاون استاندار افتتاح شد.

در این نمایشگاه  12 دستگاه اجرایی در 30 غرفه با هدف  نمایش فعالیت‌ها و ظرفیت‌های خود در راستای توانمندسازی و تحول در56 محله کم برخوردار در استان مازندران برپا شد.
در این نمایشگاه حسینی پور استاندار مازندران و علی محمدی عضو تشخیص مصلحت نظام از غرفه جهاد دانشگاهی بازدید کردند.
گفتی است، مهدی‌زاده مدیر تجاری سازی جهاددانشگاهی مازندران از ظرفیت‌ها و فعالیت‌های جهاددانشگاهی درزمینه طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار، اجرای طرح ملی احصاء تعیین‌کننده‌های آسیب های اجتماعی در استان مازندران و فعالیت های مرکز پایدارسازی مشاغل خرد و خانگی سخن گفت و درباره مداخلات توسعه‌ای جهاد دانشگاهی با همراهی دستگاه‌ای اجرایی گزارشی ارائه کرد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی مازندران