پیام تبریک استاندار گلستان به مناسبت سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی/ این نهاد با تکیه بر دانش بومی جهان را به حیرت واداشته

جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان/۱۷۷
۱۹ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۰ کد : ۶۱۱۰۵ عمومی تاپ خبر
جهاددانشگاهی به عنوان مولود انقلاب اسلامی که همواره مورد تائید و تکریم امام راحل و رهبر فرزانه انقلاب قرار داشته، توانسته است در سال های متمادی با بن بست شکنی های بسیار و با تکیه بر دانش بومی و نخبگان داخلی جهان را از عمق پیشرفت های فناورانه خود به حیرت وادارد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی گلستان، علی محمد زنگانه استاندار گلستان در پیامی، چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی را تبریک گفت.

متن پیام دکتر زنگانه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در بیش از ۴ دهه گذشته به عنوان الگوی عملی پیشرفت و عدالت به همگان ثابت کرده است هرگاه نگاه و روحیه جهادی بر فراز سپهر حیات مجموعه و نهادی حکمفرما شده، شتاب رشد و توسعه در آن مجموعه ارمغانی ارزشمند بوده است.

دولت سیزدهم به عنوان دولتی پیشگام در عرصه حکمرانی مردمی، حمایت از مجموعه های مردمی و انقلابی را یک رسالت بزرگ برای خود دانسته و بر گسترش فرهنگ و تفکر جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از نقش آفرینان مهم و اساسی در این حکمرانی تاکید دارد.

اینک به فضل الهی جهاددانشگاهی به عنوان گسترده ترین شبکه دانش بنیان کشور به تاسی از اندیشه های امامین انقلاب توانسته پاسخ روشنی به اعتماد انقلاب اسلامی به این نهاد جوان و مبتکر داده و قلل رفیع دانش و فناوری را با پشتکار و تلاشی بی وقفه فتح نماید.

اینجانب ضمن تبریک فرا رسیدن ۱۶ مرداد سالروز تاسیس جهاددانشگاهی به مجموعه تلاشگران این عرصه از فعالیت های دانش بنیان و غرور انگیز جوانان متعهد، مومن و انقلابی حمایت لازم را خواهم داشت و امیدوارم به تأسی از جهادگر دکتر آشتیانی شاهد درخشش بیش از پیش این نهاد در استان گلستان در راستای رفع مشکلات مردم مبتنی بر نظام مسائل استان و ماموریت های محوله به این نهاد منطبق بر اَبر پروژه های دانش بنیان گلستان باشیم.

کلید واژه ها: چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی فصل43