مهمترین فعالیت جهاددانشگاهی، اشتغالزایی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی است

۱۸ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۲ کد : ۶۱۰۵۱ عمومی
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید استان خراسان رضوی اشتغالزایی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی را مهمترین فعالیت های جهاددانشگاهی برشمرد و گفت: تعامل و همکاری مراکز رشد و نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی در اجرای برخی طرح‌های استراتژیک صندوق از دیگر فعالیت‌های مهم جهاددانشگاهی خراسان رضوی بوده است.
مهمترین فعالیت جهاددانشگاهی، اشتغالزایی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی است

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، امین خوش قامت با بیان این مطلب افزود: از دیگر ظرفیت‌های جهاددانشگاهی خراسان رضوی، بهره‌گیری از ظرفیت پژوهشی برای بروز رسانی مدل‌های حمایتی و برنامه‌های استراتژیک صندوق و بهره‌گیری از آموزش‌های تخصصی ویژه کارآفرینان و وام گیرندگان حوزه اشتغال صندوق بوده است.

وی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی حلقه پیونددانشگاه و صنعت و خدمات است، عنوان کرد: می‌توان با تکیه بر این ظرفیت در راستای فعالیت تخصصی و تجاری حول شبکه مسائل و نیازهای استراتژیک کشور به ویژه در حوزه اشتغالزایی  با اولویت‌بندی آن‌ها اقدام نمود.

به گفته مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید استان خراسان رضوی، جهاددانشگاهی باید با الگوسازی‌های موفق خود ادامه داده تا فرهنگ خودباوری و پیشرفت دانش بنیان به مساله اول برای مردم و مدیران کشور تبدیل شود.

وی با تاکید بر اینکه مهمترین داشته استراتژیک جهاددانشگاهی، سرمایه انسانی آن است، اظهار کرد:  جهاددانشگاهی می‌تواند دسترسی به جامعه نخبگانی کشور و امکان همکاری و بهره گیری از توان اساتید، نخبگان و دانشگاهیان‌، بستر مناسبی برای شناسایی، توانمندسازی و بهره مندی از  توان سرآمدان مدیریتی و برجسته علمی کشور را ایجاد نماید.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، امین خوش قامت با بیان این مطلب افزود: از دیگر ظرفیت‌های جهاددانشگاهی خراسان رضوی، بهره‌گیری از ظرفیت پژوهشی برای بروز رسانی مدل‌های حمایتی و برنامه‌های استارتژیک صنوق و بهره‌گیری از آموزش‌های تخصصی ویژه کارآفرینان و وام گیرندگان حوزه اشتغال صندوق بوده است.

کلید واژه ها: چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی فصل43