ظرفیت مناسب مرکز درمان زخم برای توسعه فعالیت ها

۱۷ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۱ کد : ۶۱۰۳۸ پژوهش و فناوری
سرپرست دفتر تخصصی علوم پزشکی معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی گفت: جهاد دانشگاهی با توجه به سابقه‌ فعالیت در زمینه زخم ، ضرورت دارد تمام تمرکز و هم و غم خود را روی این موضوع قرار دهد.
ظرفیت مناسب مرکز درمان زخم برای توسعه فعالیت ها

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، دکتر لیلا فرهمند در حاشیه بازدید از بخش های گوناگون جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با بیان این مطلب افزود: این مرکز باید در حوزه های پژوهش، درمان و توسعه، فعال باشد و شایسته است برای اینکه شاهد یک کار قوی، ماندگار و با پشتوانه باشیم، این فعالیت در زمینه زخم و درمان آن برنامه ریزی شود.

سرپرست دفتر تخصصی علوم پزشکی معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه در حوزه زخم و درمان آن می توان همکاری‌های ملی و بین المللی با بخش های گوناگون انجام شود، گفت: این حوزه جایگاه خوبی برای توسعه و گسترش دارد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران