بازدید رییس جهاددانشگاهی از خبرگزاری صداوسیما / آمادگی رسانه ملی برای معرفی دستاوردهای این نهاد در حوزه‌های مختلف

جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان/۱۳۳
۱۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۲۰:۰۹ کد : ۶۰۷۵۰ عمومی تاپ خبر
در آستانه ۱۶ مردادماه، چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، رییس این نهاد از خبرگزاری صداوسیما بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حسن مسلمی نائینی، رییس جهاددانشگاهی به مناسبت چهل و سومین سالگرد تشکیل این نهاد، عصر امروز (یکشنبه ۱۵مردادماه) با حضور در خبرگزاری صدا و سیما از تحریریه این خبرگزاری دیدار و با خبرنگاران گفت وگو کرد.

برگزاری نشست مشترک با علی‌رضا خدابخشی معاون سیاسی صدا و سیما و محمدعلی صائب رییس خبرگزاری صدا و سیما از دیگر برنامه‌های رییس جهاددانشگاهی بود.

اعلام خبر رونمایی از ۴ دستاورد فناورانه جهاددانشگاهی همزمان با سالگرد تشکیل این نهاد از مهمترین موضوعاتی بود که از سوی دکتر مسلمی نائینی در این بازدید اعلام شد.

ایجاد تعامل برای ارتباطات و همکاری‌های نزدیک‌تر و بیشتر بین بخش‌های مختلف خبری برای معرفی دستاوردهای جهاددانشگاهی در حوزه‌های پژوهش و فناوری، آموزش و کارآفرینی، فرهنگی و تجاری‌سازی و اقتصاد دانش‌بنیان ازجمله موضوعاتی دیگری بود که در این بازدید از سوی مدیران این خبرگزاری اعلام شد.

کلید واژه ها: چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی فصل43