انتصاب معاون پشتیبانی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران

۱۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۸:۵۰ کد : ۶۰۷۴۶ عمومی
معاون پشتیبانی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران منصوب شد.
انتصاب معاون پشتیبانی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، با حکم دکتر مسعود حبیبی رئیس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، مسعود آسیما به عنوان معاون پشتیبانی منصوب شد.

برپایه این گزارش در متن حکم این انتصاب آمده است: « با عنایت به سوابق ارزشمند و شایستگی های علمی و اجرایی جنابعالی و با توجه به موافقت رئیس محترم جهاددانشگاهی طبق مجوز شماره ۷۲۰۹۱ / ۱۱۰۰۰۱۱۰۳ / د به تاریخ ۱۰ / ۰۳ / ۱۴۰۲ به موجب این حکم به عنوان ” سرپرست معاونت پشتیبانی سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران ” منصوب می شوید.

امید است با توکل به خداوند متعال و همدلی تمامی همکاران در جهت انجام امور محوله موفق و موید باشید.»

همچنین در نامه ای جداگانه از خدمات دکتر علیرضا بهرامی در سمت معاون سابق پشتیبانی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تقدیر شد.

گفتنی است مسعود آسیما دز سال های گذشته به عنوان مدیر مرکز درمان در منزل (دم) جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، مدیر روابط عمومی سازمان بهزیستی ، مسئول سازمان جوانان هلال احمر و چند سازمان اجتماعی دیگر فعال بوده است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران