با شش مصوبه؛

یکصد و شصت و پنجمین جلسه هیات امنای جهاددانشگاهی برگزار شد

۱۰ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۸:۲۵ کد : ۶۰۴۶۸ عمومی تاپ خبر
یکصد و شصت و پنجمین جلسه هیات امنای جهاددانشگاهی با حضور اعضا برگزار و ۶ موضوع تصویب و مورد موافقت قرار گرفت.
یکصد و شصت و پنجمین جلسه هیات امنای جهاددانشگاهی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، یکصد و شصت و پنجمین جلسه هیات امنای جهاددانشگاهی 9 مردادماه با حضور اعضا تشکیل و  6 موضوع تصویب و مورد موافقت قرار گرفت.

از مهم ترین مصوبات این جلسه می توان به تصویب شرایط ارتقاء به استادیاری مربیان و تبدیل وضعیت استخدامی اعضای هیأت علمی جهاددانشگاهی، موافقت با کلیات ماده واحده مشارکت اقتصادی جهاددانشگاهی با اشخاص حقیقی و حقوقی و تمدید برنامه ششم توسعه جهاددانشگاهی اشاره کرد.

موافقت با تبدیل واحد شهید بهشتی به سازمان جهاددانشگاهی شهید بهشتی، موافقت با تبدیل حکم سرپرستی به ریاست پژوهشکده های محیط زیست و توسعه صنایع شیمیایی و موافقت با استفاده از ظرفیت آیین نامه جذب و به کارگیری محققان پسادکتری مصوب کمیسیون دائمی شورای عالی عتف، در جهاددانشگاهی از دیگر مصوبات این جلسه بود.