آماده باش مرکز درمان در منزل(دم) برای روزهای آینده

۱۰ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۶ کد : ۶۰۴۳۸ پژوهش و فناوری
مدیر مرکز درمان در منزل جهاد دانشگاهی (دَم) از آماده‌باش این مرکز برای روزهای گرم پیش رو، با وجود تعطیلی سه روز پایانی هفته خبر داد.
آماده باش مرکز درمان در منزل(دم) برای روزهای آینده

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، مسعود آسیما گفت: با وجود تعطیلی چهارشنبه و پنجشنبه به دلیل گرمای هوا و مخاطرات آن بر سلامت، این مرکز برای ارائه خدمات به بیماران بویژه سالمندان و گروه هایی که در معرض گرمازدگی هستند آماده‌ است.

وی با اشاره به اینکه سالمندان، کودکان و مادران باردار از جمله آسیب‌ پذیرترین گروه‌ها هستند، عنوان کرد : با توجه به تصمیم هیات دولت برای تعطیلی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، توصیه اکید است که مردم در روزهای گرم پیش رو از قرار گرفتن در معرض فضای باز و هوای گرم خودداری کنند، همچنین نوشیدن کافی آب و مایعات و و قرار گرفتن در مکان‌ های خنک برای پیشگیری از گرمازدگی توصیه می شود.

گفتنی است متقاضیان در صورت نیاز به دریافت خدمات درمانی مذکور در منزل کافی است با شماره تلفن ۶۴۰۶۴ مرکز درمان در منزل (دم) تماس بگیرند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران