از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان کردستان؛

حافظ روشندل قرآنی استان در قالب "طرح دیدار با مفاخر" تجلیل شد

۱۲ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۴ کد : ۶۰۴ فرهنگی
ملا کریم رحیمی پیشکسوت و حافظ روشندل قرآنی در قالب طرح دیدار با مفاخر از طی مراسمی با حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی، رییس جهاددانشگاهی، جمعی از پیشکسوتان و فعالان قرآنی و اعضای هیأت مدیره مؤسسات قرآنی ، ۹ خردادماه تجلیل شد.
حافظ روشندل قرآنی استان در قالب "طرح دیدار با مفاخر" تجلیل شد

 

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان، طرح دیدار با مفاخر از مجموع برنامه‌های فرهنگی جهاددانشگاهی بوده که به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان و در راستای تقدیر و تجلیل از مفاخر نام‌آور استان برگزار می‌شود که در این راستا  با حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی، رییس جهاددانشگاهی، جمعی از پیشکسوتان، فعالان قرآنی و اعضای هیأت مدیره مؤسسات قرآنی از ملاکریم رحیمی  ۹ خردادماه در منزل وی تجلیل شد.

حجت‌الاسلام مختار کرمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان در مراسم تجلیل از پییشکسوت قرآنی ملاکریم رحیمی، اظهار کرد: طرح دیدار با مفاخر قرآنی یکی از حرکت‌های بسیار ارزشمند و قابل تقدیر در استان بوده که از سوی جهاددانشگاهی استان کردستان اجرا می‌شود.

وی افزود: اجرای این مراسم و تجلیل از پیشکسوتان قرآنی نشان از ارج نهادن به مقام شامخ اساتید، معلمان و فعالان قرآنی است که عمر خود را در راه ترویج فرهنگ قرآنی گذاشته‌اند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان بیان کرد: امیدواریم این حرکت بسیار اثرگذار در بخش ترویج فرهنگ قرآنی ادامه پیدا کند و در راستای ارج نهادن به مقام شامخ پیشکسوتان قرآنی و ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه در طول ماه چند دیدار با تلاشگران و پیشکسوتان قرآنی داشته باشیم.

وی کار در بخش قرآن را بسیار ارزشمند عنوان و اعلام کرد: استان کردستان ظرفیت و پتانسیل‌های خوبی برای اجرای برنامه‌های قرآنی دارد و این امر دغدغه من بوده چراکه بستر لازم برای توسعه فرهنگ قرآنی در استان فراهم است.

حجت‌الاسلام کرمی افزود: در راستای ارج نهادن به مقام پیشکسوتان قرآنی هیچ توقعی از فرد یا ارگانی نداشته باشیم چراکه کار قرآنی باید به دست خود مردم انجام شود و بنده هم امروز به عنوان یک دوستدار قرآن در جمع حضور یافته‌ام.

وی ادامه داد: فعالیت‌های دینی، قرآنی، مذهبی، مسجدی باید به صورت مردمی برگزار شود ضمن اینکه حاکمان دولت نیز باید از این امر حمایت، هدایت و سیاستگذاری لازم را داشته باشند.

حجت‌الاسلام کرمی اعلام کرد: از سال ۹۵ اداره تبلیغات اسلامی همایش تجلیل از پیشکسوتان و فعالان قرآنی را در شهرستان‌های مختلف استان انجام داده، نتایج مطلوبی در این همایش‌ها نصیب شهرستان های استان شده است.

وی از احداث سه دارالقرآن کریم در سطح شهرستان‌های استان خبر داد و اظهار کرد: یک زمین ۴۰۰ مترمربعی در شهرستان دیواندره و یک زمین ۶۰۰ متر مربعی در بانه برای احداث دارالقرآن کریم تملک شده است و در شهرستان سقز نیز با اعتبار دو میلیارد و ۲۰۰ تومانی یک دارالقرآن مجهز احداث شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان عنوان کرد: ما یک تحقیق  مبنی بر تمام نقاط ضعف و قوت فعالیت‌های قرآنی در استان انجام داده‌ایم و در تلاشیم با بهره‌گیری از آن تحقیق در امور زیربنایی قرآنی کار اثرگذاری انجام دهیم.

چیا سهراب‌نژاد رییس جهاددانشگاهی کردستان در این مراسم با اشاره به اینکه ورود به بخش تعلیم و تعلم و آن هم از نوع قرآنی که محور وحدت مسلمانان است، کار بسیار پسندیده و قابل تقدیری است.

وی بیان کرد: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد علمی و فرهنگی در قالب طرح دیدار با مفاخر از مفاخر و پیشکسوتان بزرگ استان تقدیر بعمل می آورد، و در این راستا این بار یک پیشکسوت برجسته قرآنی استان را انتخاب کرده و مورد تقدیر قرار داده‌ایم.

سهراب‌نژاد، عنوان کرد: برگزاری طرح دیدار با مفاخر قرآنی یکی از برنامه‌های ویژه رمضان بوده که در این راستا امروز جهاددانشگاهی با برپایی یک مراسم در منزل پیشکسوت قرآنی ملاکریم رحیمی با حضور جمعی از مسئولان از ایشان تجلیل کرد.

وی افزود: برگزاری طرح دیدار با مفاخر هم موجب آشنایی بیشتر جامعه با استاد ملاکریم رحیمی شده و هم رونق بیشتر کلاس های قرآنی ایشان را به دنبال دارد.

رییس جهاددانشگاهی کردستان بیان کرد: در حوزه قرآنی جهاددانشگاهی خبرگزاری قرآنی ایکنا را زیر نظر خود دارد که همواره مطالب و برنامه‌های قرآنی، دینی و مذهبی استان را منعکس می‌کند.

وی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی در سال جاری به بخش تخصصی کردن فعالیت های قرآنی ورود پیدا کرده است، افزود: جهاددانشگاهی مجوز دوره کاردانی رشته دانشگاهی با عنوان طرح تربیت مربی قرآن را گرفته و از پاییز امسال کلاس‌های این رشته در مقطع کاردانی آماده پذیرش دانشجو است.

سهراب‌نژاد بیان کرد: راه‌اندازی رشته جدید دانشگاهی تربیت مربی قرآن و شرکت در دانشگاه علمی - کاربردی موجب نظم بخشیدن و یکپارچه سازی برنامه های قرآنی در استان می‌شود.

استاد ملا محمد کریم رحیمی، فرزندمحمود، متولد سال ۱۳۱۴ در روستای برقرو کلاترزان بوده است که در ده سالگی بر اثر بیماری آبله بینایی خود را از دست داده و از همان سنین نوجوانی کار حفظ قرآن کریم را شروع کرد و پس از حفظ سه جزء قرآن به روستای بیاره عراق مهاجرت و درآنجا موفق به حفظ ۹ جز ء قرآن شد و سپس در شهرسلیمانیه و مسجد حاج شیخ کاک احمدسلیمانی مستقر شده و کل قرآن را حفظ کردنددودرکل در طول کمتر از سه سال کل قرآن را حفظ کرد.

گفتنی است؛ از اساتید این پیشکسوت قرآنی ملااحمد کرمیانی می باشند. ایشان طی ۳۵ سال تدریس در منزل شخصی خود موفق به آموزش قرآن کریم به مردم قرآن دوست شهرستان سنندج شده‌اند.در طول این سالها بیش از ۲۳۰ نفر از شاگردان ایشان قرآن را بصورت کامل از ابتدا تا پایان ختم کرده‌اند.

 


نظر شما :