نماینده مردم جیرفت در مجلس شورای اسلامی بیان کرد:

استفاده از ظرفیت مراکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی برای رفع دغدغهٔ فرزندآوری/ کمک این نهاد برای افزایش بهره وری معادن

جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان/۶۹
۰۹ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۴ کد : ۶۰۳۰۶ عمومی تاپ خبر
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر کمک جهاددانشگاهی برای افزایش بهره وری معادن گفت: استفاده از ظرفیت مراکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی، همچون پژوهشگاه رویان برای رفع دغدغه‌های فرزندآوری و کمک به زوج‌های نابارور آن هم در مناطق کم برخوردار یک ضرورت است.
استفاده از ظرفیت مراکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی برای رفع دغدغهٔ فرزندآوری/ کمک این نهاد برای افزایش بهره وری معادن

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کرمان، دکتر ذبیح‌الله اعظمی نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی در آستانه چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی به اقدامات علمی و فرهنگی این نهاد اشاره کرد و افزود: در ابتدا جهاددانشگاهی در چاپ و نشر کُتب دانشگاهی نقش مهمی داشت و با ورود به اقدامات پژوهشی و تحقیقاتی زمینه جذب دانشجویان و نخبگان را در تولید علم فراهم کرد.

وی ورود جهاددانشگاهی به اقدامات زیربنایی در بخش‌های پزشکی، کشاورزی، نفت، معادن و ... را نشانگر ظرفیت‌های کارشناسی دانست و افزود: انتظار است جهاددانشگاهی در استان کرمان بیش از این در زمینه کشاورزی ورود کند و جنوب کرمان به‌عنوان قطب کشاورزی با تولید بیش از چهار و نیم میلیون تن محصول یکی از مناطقی است که در تولید بذر نیازمند مساعدت است.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی همچنین وجود 10 هزار نفر شتر را در جنوب کرمان از دیگر مزیت‌هایی برشمرد که توسعه این ظرفیت مستلزم انجام اقدامات پژوهشی است.

دکتر اعظمی همچنین با تاکید بر افزایش بهره‌وری در بخش معادن، اظهار کرد: جهاددانشگاهی با وجود مؤسسات علمی می‌تواند در این زمینه نیز ورود کند و مشکلات فراوری و بهره‌وری معادن را با به کارگیری تجربیات نخبگان علمی مرتفع کند.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی از فرزندآوری به‌عنوان مهم‌ترین دغدغه رهبر معظم انقلاب یاد کرد و استفاده از ظرفیت پزشکی موسسه رویان و مرازکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی را در رفع این مهم خواستار شد و گفت: امروزه شاهد هستیم استان‌های هم‌جوار از گردشگری پزشکی به‌عنوان یک قابلیت استفاده می‌کنند و بیماران با صرف هزینه‌های زیادی به مراکز پزشکی ناباروری در مناطق دیگر مراجعه می‌کنند در حالی که زیرساخت‌های استفاده از موسسه رویان در اکثر استان‌ها از جمله کرمان وجود دارد.

وی با اشاره به مراکز علمی و دانشگاهی در استان کرمان گفت: مرکز جهاددانشگاهی استان همکاری خوبی با دیگر مراکز آموزش عالی دارد و می‌طلبد با وجود مجامع علمی این رویه گسترش پیدا کند.

اعظمی ظرفیت اطلاع‌رسانی خبرگزاری ایسنا را در انعکاس خدمات نظام و همچنین مشکلات قابل تقدیر دانست و گفت: ایسنا در استان کرمان به‌عنوان یک ظرفیت اطلاع‌رسانی جامع به وظایف خود عمل می‌کند اما توصیه می‌شود زمینه حضور خبرنگاران دفتر مرکزی تهران در پوشش اخبار مجلس شورای اسلامی بیش از پیش فراهم شود زیرا تنها خبرگزاری غیردولتی است که می‌تواند بدون ملاحظه مطالبه‌گری کند.

کلیدواژه‌ها: چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی فصل43


نظر شما :