نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان بیان کرد:

‌راه‌اندازی و تقویت اندیشکده‌ها به همت جهاددانشگاهی/تحقق مطالبه مقام معظم رهبری با همکاری این نهاد

جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان/۶۰
۰۸ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۱ کد : ۶۰۲۵۴ عمومی تاپ خبر
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با اشاره به اهمیت‌راه‌اندازی و تقویت اندیشکده‌ها توسط جهاددانشگاهی بیان کرد: برای تحقق مطالبه مقام معظم رهبری در استان نیازمند همکاری فعالانه و قوی این مجموعه هستیم.
‌راه‌اندازی و تقویت اندیشکده‌ها به همت جهاددانشگاهی/تحقق مطالبه مقام معظم رهبری با همکاری این نهاد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی هرمزگان، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان در دیدار با سرپرست جهاد دانشگاهی استان هرمزگان و اعضای هیات رییسه این واحد، با ذکر این نکته که بخش زیادی از عمر خود را در مجامع دانشگاهی گذرانده‌ام و قرابت خاصی با خانواده دانشگاهی کشور دارم، اظهار کرد: ایجاد و تقویت اندیشکده‌ها از اهمیت ویژه‌ای برای تحقق توسعه پایدار استان هرمزگان برخوردار است.

وی با اشاره به اهمیت‌راه‌اندازی و تقویت اندیشکده‌ها توسط جهاددانشگاهی، عنوان کرد: اندیشکده‌ها مطالعاتی را برای آینده کشور در قالب آینده‌پژوهی انجام می‌دهند که این اقدامات چراغ راهی برای مسئولان و مدیران بخش‌های مختلف محسوب می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با اشاره به مطالبات مقام معظم رهبری در خصوص ظرفیت‌های دریا، اضافه کرد: در گذشته ترسی از توسعه یافتگی مناطق ساحلی و دریایی در تاریخ کشور وجود داشت؛ دقیقا برخلاف انگلستان. اما امروز رهبر معظم انقلاب به فرصت‌ها و ظرفیت‌های بسیار زیاد دریا اشاره و مطالبه‌ کردند که این فرصت‌ها و ظرفیت‌ها باید به فرهنگ عمومی مردم تبدیل شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده بیان کرد: جلسه شورای فرهنگ عمومی استان هرمزگان با موضوع تبدیل ظرفیت‌های دریا به فرهنگ عمومی برگزار شد و جلسات مختلفی پیرو آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور برگزار و از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان نیز استفاده شد.

وی مطرح کرد: برای تحقق مطالبه مقام معظم رهبری نیازمند همکاری فعالانه و قوی سازمان جهاددانشگاهی هستیم که امیدورام در دوره مدیریتی جدید شاهد این حضور در قالب‌های مختلف باشیم و خروجی فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی جهاددانشگاهی به شورای فرهنگ عمومی استان هرمزگان ارایه شود.

امام جمعه بندرعباس، ارتباط دانشگاه با صنعت را دچار یک تناقض دانست و تشریح کرد: دانشگاه از چالش‌های صنایع آگاه نیست و صنایع نیز از ظرفیت‌های حل مساله دانشگاه‌ها آگاهی ندارند. اگر این تناقض از روش‌های مختلف حل شود اقدامات بزرگی در استان هرمزگان‌ رقم ‌می‌خورد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده مطرح کرد: دانشگاه‌ها باید بدانند که برای حل مشکلات و چالش‌های صنعت نیاز نیست فقط از توان داخلی خود استفاده کنند؛ بلکه می‌توانند از طریق انعقاد قراردادها و تفاهم‌نامه‌هایی با دانشگاه‌های برتر داخلی و خارجی این چالش‌ها را حل کنند.

وی عنوان کرد: برخی از مراکز دانشگاهی، جهاددانشگاهی را غریبه می‌پندارند در حالیکه این نهاد باید در برخی از صحنه‌های دانشگاهی حضور داشته باشند و بتواند ارتباط خوبی با دانشجویان برقرار کند تا از ظرفیت دانشجویان برای تحقق اهداف استفاده شود. بنابراین حضور مستقیم جهاددانشگاهی در متن‌ دانشگاه‌ها یک ضرورت محسوب می‌شود و دانشگاه‌ها نیز جهاددانشگاهی را باید از خود بدانند.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، توسعه سواحل مکران را یکی از مطالبات مهم مقام معظم رهبری دانست و ابراز کرد: علی‌رغم عنایت ویژه مقام معظم رهبری نسبت به توسعه سواحل مکران، روند توسعه سواحل همچنان کند است و رضایت‌بخش نیست.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده بیان کرد: مسئولان استان که در بخش‌های مختلف فعالیت می‌کنند باید ماموریت و نقش خود در حوزه توسعه سواحل مکران را بشناسند تا نسبت به انجام ماموریت‌ها اقدام کنند.

دکتر احمد زاهری سرپرست جهاددانشگاهی استان هرمزگان نیز در این دیدار ضمن ارایه گزارشی از عملکرد این نهاد با بیان این که جهاددانشگاهی، مولود مبارک انقلاب و از نهادهایی است که به دنبال عملیاتی کردن ایده‌ها برای رفع نیازهای جامعه است، گفت: جهاددانشگاهی با تکیه بر نیروهای متعهد، متخصص با تمام توان برای ارایه خدمات کاربردی در سطح جامعه آماده است.

وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص افزایش جمعیت بر لزوم توجه مراکز علمی به رفع مشکلات زوج‌هایی که با مشکل تولد فرزند مواجه هستند تأکید و اظهار کرد: جهاددانشگاهی با بهره‌گیری از تجارب چندین ساله در درمان ناباروی در سطح کشور و با وجود پژوهشگاه‌هایی همچون رویان با تمام توان قابلیت ورود علمی به این موضوع در سطح استان را داشته و می‌تواند بخش عمده‌ای از دغدغه‌های درمانی و هزینه‌ای زوج‌های نابارور را کاهش دهد.

سرپرست جهاددانشگاهی استان هرمزگان ادامه داد: با توجه به هزینه‌های بالای درمان و اقامت در شهرهای بزرگ می‌طلبد مراکز درمان ناباروری و سرطان در هرمزگان ایجاد شود.

وی با اشاره به حوزه های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی جهاددانشگاهی استان هرمزگان، افزود: تلاش بر این است تا با تقویت ساختارهای تخصصی و توسعه برنامه ها، خدمات شایانی به مردم استان ارایه شود.

کلید واژه ها: چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی فصل43


نظر شما :