نماینده مردم تفرش در مجلس شورای اسلامی بیان کرد:

استفاده از ظرفیت جهاددانشگاهی برای تربیت دانشجوی کاربردی و مهارت محور/ این نهاد ثمرات زیادی برای کشور داشته است

جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان/۵۵
۰۷ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۶:۵۶ کد : ۶۰۲۲۰ عمومی تاپ خبر
نماینده مردم تفرش در مجلس با بیان این که مراکز علمی آموزش عالی باید از ظرفیت مجموعه‌هایی نظیر جهاددانشگاهی برای تربیت دانشجوی کاربردی و مهارت محور به منظور جذب سریع در بازار کار استفاده کنند، گفت: این نهاد ثمرات زیادی برای کشور داشته است.
استفاده از ظرفیت جهاددانشگاهی برای تربیت دانشجوی کاربردی و مهارت محور/ این نهاد ثمرات زیادی برای کشور داشته است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، ولی‌اله بیاتی در آستانه فرا رسیدن ۱۶ مردادماه سالروز تشکیل جهاددانشگاهی اظهار کرد: جهاددانشگاهی یک نهاد انقلابی است که پس از انقلاب با هدف پرداختن به موضوعات متناسب با نیاز جامعه در حوزه تحقیقاتی، پژوهشی تاسیس شد و در طول این سال ها ثمرات زیادی را برای کشور داشته است.

وی در ادامه با بیان اینکه جهاددانشگاهی در بسیاری از ماموریت‌ها و رسالت‌های خود موفق عمل کرده است، افزود: با وجود اینکه این نهاد انقلابی بسیار موفق عمل کرده اما انتظار و توقع از یک نهاد انقلابی و جهادی نظیر جهاددانشگاهی بیشتر است.

این نماینده مردم در خانه ملت به نیاز کشور در حوزه دانش بنیان اشاره کرد و افزود: جهاددانشگاهی باید در عمل به منویات رهبر معظم انقلاب به عنوان یک کانون علمی و تحقیقاتی در حوزه دانش بنیان فعالیت‌های خود را تقویت کند. همچنین در حوزه درمان به ویژه درمان سرطان که گریبانگیر جامعه شده است پیشگام باشد و با فعالیت‌های تحقیقاتی برای پیشگیری و درمان این بیماری تلاش مضاعف کند.

وی با اشاره به کمبود دانشجو در دانشگاه‌هایی نظیر پیام نور، آزاد و ...گفت: دلیل کاهش جمعیت دانشجویی در این مراکز دانشگاهی این است که دانشجویانی که در این دانشگاه‌ها تربیت و پرورش می‌یابند کاربردی نیستند و باید این مراکز علمی آموزش عالی از ظرفیت مجموعه‌هایی نظیر جهاددانشگاهی برای تربیت دانشجوی کاربردی و مهارت محور به منظور جذب سریع در بازار کار استفاده کنند.

بیاتی تصریح کرد: همه توان جهاددانشگاهی باید در راستای فعالیت دانش بنیان، درمانی و اشتغال آفرینی به کار گرفته شود تا علاوه بر کارآفرینی، در رفع نیازهای جامعه در حوزه درمان انواع بیماری‌ها و دانش بنیان کردن فعالیت‌ها نقش آفرین باشد. این مجموعه علمی همانطور که در حوزه درمان ناباروری موفق عمل کرده است قطعا می‌تواند در درمان بسیاری از بیماری‌ها نیز فعالیت تاثیرگذاری داشته باشد.

وی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در ایجاد و توسعه شرکت های دانش بنیان گفت: جهاد دانشگاهی باید خود را از ساختار اداری خارج کند و بطور جهادی در جامعه ورود کرده و استعدادیابی کند تا بتوان جوانان و نوجوانان توانمند و نخبه را شناسایی و در جهت برطرف کردن نیازهای کشور از آنان بهره برداری کرد و در این صورت است که عملکرد جهاد دانشگاهی در اعتماد به جوانان و تقویت روحیه ما می‌توانیم و تربیت شخصیت‌های مومن و برجسته علمی درخشان‌تر خواهد شد.

به گزارش ایسنا، نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان با تاکید بر وجود خلاء‌هایی در حوزه استعدادیابی و شناسایی نخبگان در کشور گفت: متاسفانه هیچ برنامه مدونی برای جوانان و نوجوانان مستعد کشور حتی در طول ۱۲ سال تحصیل در مدارس وجود ندارد که یک نقص برای سیستم آموزشی کشور است. جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد تحقیقاتی و پژوهش محور باید از بدو آموزش یک دانش آموز ورود کند و با شناسایی آنان و برگزاری دوره های آموزشی کاربردی برای آنها فضایی را فراهم کند تا دانش آموزان پس از اتمام تحصیلات متوسطه به یک نیروی ماهر و توانمند تبدیل شوند و با طی دوران آموزش عالی به عنوان یک فرد تحصیل کرده ماهر وارد بازار کار شوند.

کلیدواژه‌ها: چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی فصل43


نظر شما :